Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Βανδαλισμοί στο Λύκειο Αιτωλικού-το χαρακτηριστικό μήνυμα του διευθυντή

Βανδαλισμοί στο Λύκειο Αιτωλικού-το χαρακτηριστικό μήνυμα του διευθυντή

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου σημειώθηκαν βανδαλισμοί και καταστροφές στο Γενικό Λύκειο Αιτωλικου .
Οι δράστες κατέστρεψαν και διέλυσαν κάδους απορριμμάτων της αυλής , έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια των αιθουσών διδασκαλίας και πολλά φωτιστικά της αυλής.
Για το φαινόμενο αυτό που αναδεικνύει την κοινωνική παθογένεια είναι χαρακτηριστικά όσα αναφέρει ο διευθυντής Αναστάσιος Φραγκαναστάσης:

«Πώς να το εξηγήσουμε αυτό; Βλέπουμε κι απορούμε! Εμείς το αντίθετο διδάσκουμε, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, στο Σχολείο!
Τι να σου κάνει ένα σχολείο όταν δεν συνεργάζεται και δεν συμπλέει μ’ αυτό ούτε η κοινωνία ούτε οι εικόνες που δείχνει η τηλεόραση στα δελτία ειδήσεων (οι βανδαλισμοί που νέοι προκαλούν στην Αθήνα είναι το χειρότερο παράδειγμα για όλα τα παιδιά)! Κι η οικογένεια; Η περίφημη ελληνική οικογένεια πού βρίσκεται; Σε ποια σκοτεινή θάλασσα αρμενίζει; Υπάρχει ή ζητείται; Μήπως από ακλόνητο δεδομένο έχει γίνει ζητούμενο;
Κάνουμε έκκληση σε όλους για περισσότερη προσοχή και περισσότερο σεβασμό στον δημόσιο χώρο. Αυτή η σύγχρονη αρρώστια που μαστίζει την Ελλάδα κάποτε πρέπει να σταματήσει, για το καλό όλων μας!!!».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.