Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Βανδαλισμοί και υλικές ζημιές στο Αγροτικό Ιατρείο Παναιτωλίου

Βανδαλισμοί και υλικές ζημιές στο Αγροτικό Ιατρείο Παναιτωλίου

Εκτεταμένες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στον πρώτο όροφο του κτηρίου του Αγροτικού Ιατρείου Παναιτωλίου. Το γεγονός αντιλήφθηκε χθες κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου.

«Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα που έχουν να κάνουν με την παροχή δημόσιας υγείας. Δυστυχώς τα περιστατικά καταστροφών και φθοράς δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο χωριό μας, λόγω της καταστροφικής μανίας μειοψηφίας, που ενεργεί σε βάρος της πλειοψηφίας των δημοτών», ανέφερε στο PanaitolioNews ο κάτοικος του χωριού.

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του 2020 έως και σήμερα, δηλαδή σε διάστημα τριών μηνών, κατεγράφησαν πολλά κρούσματα εγκληματικότητας στο Παναιτώλιο, μεταξύ των οποίων η διάρρηξη στο 1ο Δημοτικό σχολείο, ενώ και πριν λίγες μέρες διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Παναιτωλίου.

Τέλος, οι δράστες, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχουν καταστρέψει και την εγκατάσταση που παρέχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.