Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019

Βανδαλισμούς στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου καταγγέλλει η Διεύθυνση

Πρόκληση ζημιών στον προαύλιο χώρο του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου που συστεγάζεται με το 9ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο  (επί  της οδού Τέρμα Ψηλοβράχου), καταγγέλλει ο διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Δεληγιάννης σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «οι καταστροφές του καλοκαιριού στα σχολεία… ξεκίνησαν» .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ.Δεληγιάννης,  απογευματινές ώρες τις τελευταίες ημέρες,  προκλήθηκαν  ζημιές στο κτίριο όπως  καταστροφή βρυσών, σπάσιμο κάδου απορριμμάτων, αφαίρεση πινακίδας σήμανσης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Μία από τις σημαντικές υποχρεώσεις προγραμματισμού για το επόμενο Σχολικό έτος είναι και συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων.

Δυστυχώς για όλους μας  τις τελευταίες δέκα ημέρες απογευματινές ώρες,  στο σχολείο μας το οποίο συστεγάζεται με το 9ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο  Αγρινίου και βρίσκεται επί  της οδού Τέρμα Ψηλοβράχου, και στο οποίο φοιτούν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, προκλήθηκαν  ζημιές στο κτίριο  καταστροφή βρυσών, σπάσιμο κάδου απορριμμάτων, αφαίρεση πινακίδας σήμανσης. Είναι ένα φαινόμενο καταστροφής δημόσιας περιουσίας το οποίο επαναλαμβάνεται  σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Θεωρούμε ότι όλοι οφείλουμε να  συνδράμουμε  στην προστασία των δημόσιων  χώρων και ης δημόσιας περιουσίας γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Καλό Καλοκαίρι

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.