Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Βαρανάκης: Επώνυμος και ποιοτικός εξοπλισμός για την επαγγελματική κουζίνα

Βαρανάκης: Επώνυμος και ποιοτικός εξοπλισμός για την επαγγελματική κουζίνα

Οι επαγγελματικές κουζίνες είναι ο βασικός εξοπλισμός μιας κουζίνας εστιατορίου ή κέντρου εστίασης, γι’ αυτό και η αγορά τους είναι αρκετά σημαντική υπόθεση.

Αν είστε και εσείς ένας σύγχρονος επαγγελματίας και θέλετε να προβείτε σε αγορές, το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη. Μία επιχείρηση με εξοπλισμό στα μέτρα σας που θα σας προσφέρει πρωτότυπες και ποιοτικές λύσεις, ώστε να μπορέσετε να βελτιστοποιήσετε το δικό σας μαγαζί.

Η εταιρεία Varanakis είναι μία από τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στον κλάδο της, βάζοντας σαν βασικό στόχο το όφελος του πελάτη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Από αυτήν την επιχείρηση παίρνουμε ιδέες και σας προτείνουμε βασικές συσκευές για την κουζίνα από επώνυμα brands που αποτελούν εγγύηση στον χώρο της μαζικής εστίασης.

Μερικές δημοφιλείς προτάσεις μας

Επαγγελματικές κουζίνες αερίου

Μπορείτε να βρείτε από εδώ μία επαγγελματική κουζίνα αερίου, ΙΤΑΛΙΑΣ με ανοξείδωτο ατσάλι και πιστοποίηση CE, με 4 εστίες και ανεξάρτητους διακόπτες ρύθμισης της φλόγας.

Γιατί κουζίνα αερίου; Η κουζίνα αερίου προσφέρει γρήγορο και ενιαίο ψήσιμο, ζεσταίνοντας όλο το σκεύος με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το φυσικό αέριο είναι σαφώς φθηνότερο από το ηλεκτρικό ρεύμα οπότε έχετε εξοικονόμηση χρημάτων.

Επαγγελματικές ηλεκτρικές κουζίνες

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικές κουζίνες με συμπαγή πλάκα μαγειρέματος TUTTAPIASTRA,με πιστοποίηση CE. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από εδώ. Σε κάθε σελίδα προϊόντος θα βρείτε και pdf με περαιτέρω πληροφορίες για το προϊόν.

Επιλέξτε εδώ τη νέα ηλεκτρική κουζίνα E7TPB, από την εταιρεία Varanakis!

Επιπλέον βασικός εξοπλισμός κουζίνας

Οι επαγγελματικές φριτέζες αερίου, ηλεκτρικές ή με ασανσέρ είναι επίσης απαραίτητος εξοπλισμός. Οι φριτέζες με LIFT, του Ελβετικού οίκου FRI FRI, που σας προτείνουμε, είναι πανίσχυρεςμε χωρητικότητα άνω των 9Lt. Διαβάστε εδώ τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής φριτέζας.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που θα βρείτε στην επιχείρηση Varanakis θα καλύψει 100% τις ανάγκες σας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.