Μνήμες από τις ζέστες παλιών εποχών.
Με αφορμή τον καύσωνα, ας ταξιδέψουμε στις συνήθειες που δρόσιζαν του παλιούς Πατρινούς. Από τις υπέροχες λήψεις της DOROTHY THOMSON του 1933, έως τις μεταπολεμικές ρεκλάμες, είναι εμφανές ότι στην Πάτρα κατέληγαν τα καλύτερα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής (και όχι μόνο). Οι βαρέλες απ’ το Λεσίνι θεωρούντο (και ήταν) τα πιο εκλεκτά καρπούζια της χώρας…
Από την ανάρτηση του Άρη Μπετχαβά στο patrasmemories
Πηγή: thebest.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO