Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Βαρεμένος: επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας

Βαρεμένος: επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας

Για «επιλογή ασθενών σε νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας» έκανε λόγο, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος.

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και κλήθηκε από τους παρουσιαστές να μιλήσει συγκεκριμένα και να εξηγήσει τι εννοεί. Ο κ.Βαρεμένος γενικολόγησε αναφερόμενος στις ελλείψεις του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ενώ κατηγορήθηκε από τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη για «διασπορά  fake news».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει το προηγούμενο διάστημα αναδείξει με δηλώσεις και ερωτήσεις τα προβλήματα των δυο νοσοκομείων του Νομού ωστόσο η αναφορά του αυτή προκαλεί εντυπώσεις και ο τρόπος που έκλεισε η τηλεοπτική συζήτηση δεν βοήθησε στο να ξεκαθαρίσει τη σοβαρή αυτή καταγγελία του.

Ας το πράξει τώρα και ας τοποθετηθεί και  η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας η οποία άλλωστε τοποθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες πάντως υποστήριξε ο διοικητής του Νοσοκομείου πως οι νοσηλευτικές μονάδες του νομού ανταποκρίνονται με επιτυχία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Παραδοχή

    Σήμερα ο Άδωνις προς απογοήτευση των υπερασπιστών,δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο άνοιγμα των συνόρων. Επίσης ότι δεν υπολόγισαν σωστά το δεύτερο κύμα της πανδημίας γιατί θεωρούσαν ότι θα εξασθενίσει από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Ας περιμένουμε λοιπόν σε κάνα μήνα να παραδεχτούν ότι οι μάσκες αλεξίπτωτα και τα σφηνάκια παγουρινο δεν ήταν η λύση κατά της πανδημίας στα σχολεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.