Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Γ. Βαρεμένος: “Απαράδεκτη ενέργεια Κικίλια για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου”

Γ. Βαρεμένος: “Απαράδεκτη ενέργεια Κικίλια για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου”

O Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μειώνει το ποσό για την αναμόρφωση των κτιρίων του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου από 1.000.000 ευρώ σε 50.000 ευρώ, αναφέρει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

« Ας ασχοληθεί ο κ. Κικίλιας με ζητήματα.. μεγάλης σημασίας όπως οι σόμπες των καταστημάτων για τους καπνίζοντες και να αφήσει τα χρήματα που προορίζονται για τον σημαντικό σκοπό της αναμόρφωσης του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου:

Διαβάζουμε στη Διαύγεια και αδυνατούμε να το πιστέψουμε, ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας μειώνει το ποσό για την αναμόρφωση των κτιρίων του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου από 1.000.000 ευρώ σε 50.000 ευρώ!!

Πέραν της γαλαντομίας του κ. Κικίλια να αφήσει τις 50.000 ευρώ, το ερώτημα είναι πόθεν αντλεί το σθένος ο Υπουργός, ο οποίος ως αντιπολιτευόμενος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει περάσει από το Αγρίνιο και γνωρίζει τη σημασία του έργου της αναμόρφωσης του κτιρίου του Παλαιού Νοσοκομείου, όχι μόνο για την πόλη αλλά και για την περιοχή, να προβαίνει σε παρόμοια ενέργεια;

Ας ασχοληθεί ο κ. Κικίλιας με ζητήματα.. μεγάλης σημασίας όπως οι σόμπες των καταστημάτων για τους καπνίζοντες και να αφήσει τα χρήματα που προορίζονται για τον σημαντικό σκοπό της αναμόρφωσης του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι φορείς και κυρίως ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας, οφείλουν να αναγκάσουν τον Υπουργό να το εμπεδώσει για τα καλά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    Σπουδαία «αναμόρφωση»! Προεκλογική φαμφάρα για αφελείς και με τα σχέδια στο πόδι. Αυτή που δήθεν μας παρουσίασε ο Κατσιφάρας με τον Ζαμπάρα ημέρες των εκλογών και με τοποθέτηση φύλακα όταν οι Ρομά δεν έχουν αφήσει στα κτήρια ούτε μεταλλική πρόκα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.