Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Βαρεμένος για Johnson & Johnson: με μία μόνο δόση ενισχυμένης αρμοδιότητας αφαιρούν τα μονοδοσικά από Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Βαρεμένος για Johnson & Johnson: με  μία μόνο δόση ενισχυμένης αρμοδιότητας αφαιρούν τα μονοδοσικά από Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος προέβη σε δήλωση για την αναστολή χορήγησης των εμβολίων Johnson & Johnson στην Αιτωλοακαρνανία. Η δήλωση αυτούσια:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ

Έχουν έναν περίεργο τρόπο να σκέφτονται και να αποφασίζουν οι αρμόδιοι, αλλοιώς δεν θα ήταν αρμόδιοι και θα σκέφτονταν όπως ο κοινός νους, ο οποίος αβίαστα ή εκ συνηθείας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι 1+1 κάνει 2. Αυτό για όσους βολοδέρνουν στον κυκεώνα της αναρμοδιότητας. Οι αρμόδιοι λοιπόν, αποφάσισαν ότι πρέπει να ανοίξει ο τουρισμός για πολλούς λόγους, τους οποίους αρμοδίως εξέτασαν.

Αφού άνοιξε ο τουρισμός και το άνοιγμά του πήρε στις οθόνες των τηλεοράσεων μυθικές διαστάσεις, οι αρμόδιοι -λες και τους τσίμπησε σφήκα εκεί που ήταν αραχτοί δίπλα στον Τομ Χανκς σε ακρογιαλιά της Αντιπάρου- κατέληξαν ότι έπρεπε να εμβολιασθούν οι άνθρωποι των νησιών και μάλιστα με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson για την “μια κι έξω” απαλλαγή από τον ιό. Προβληματίσθηκαν από πού να πάρουν τα μονοδοσικά εμβόλια που χρειάζονται για τον απαραίτητο εμβολιασμό.

Ασυναίσθητα τους ήρθε η ιδέα ότι τα πιο κατάλληλα μέρη ήταν, μεταξύ άλλων, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, δύο πόλεις που δοκιμάζονται σκληρά από μία πρωτοφανή πανδημική διασπορά και τα νοσοκομεία τους αντιμετωπίζουν καταστάσεις που θυμίζουν ρώσικη ρουλέτα.

Έτσι, με μία μόνο δόση ενισχυμένης αρμοδιότητας αφαιρούν τα μονοδοσικά από Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Την στιγμή μάλιστα που το εμβόλιο Astra Zeneca έχει δαιμονοποιηθεί και αρκετοί πολίτες ψάχνονται για άλλα εμβόλια, αυτή η απόφαση των αρμοδίων σπρώχνει παραπίσω τον εμβολιασμό. Είπαμε ότι οι αρμόδιοι έχουν έναν περίεργο τρόπο να σκέφτονται και να αποφασίζουν. Είναι κάτι σαν να μπέρδεψαν το εμβόλιο Johnson & Johnson με το σαμπουάν της ίδιας εταιρείας. Επειδή μιλάμε για επιτελικό μηχανισμό, κάποιος -έστω αναρμόδιος- να υπενθυμίσει στους αρμόδιους επιτελείς ότι οι συνέπειες της σύγχυσης σ’ αυτές τις περιπτώσεις κινδυνεύουν να αποτιμηθούν σε ανθρώπινες ζωές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Παλια-ντζής

    Και τι σε νοιάζει ρε Γιώργο; Ο αρχηγός σας δεν ήταν που έλεγε ότι ο εμβόλιο δεν υπάρχει; Η Ακρίτα και όλα τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε ακόμα ότι τα εμβόλια γίνονται με τα καπάκια στις βελόνες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.