Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020

Βαρεμένος: Και ο αέρας γιατί να είναι τζάμπα…

Και ο αέρας γιατί να είναι τζάμπα, αφού είναι τόσο πολύτιμος, σχολίασε δηκτικά στην εκπομπή των Δ. Βερύκιου και Τ. Χατζή στον Alpha ο Γιώργος Βαρεμένος, τα όσα είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παπαδημητρίου, για τη χαμηλή τιμή του νερού, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι τις απόψεις περί του νερού ως τροφίμου, είχε αναπτύξει και ο πρόεδρος της NESTLE.
Συνεχίζοντας το ίδιο πνεύμα, ο κ. Βαρεμένος είπε ότι και η εκτροπή του Αχελώου, που «ξέθαψε» στα καλά του καθουμένου ο κ. Μητσοτάκης, μπορεί να συμβάλει σε ένα σχέδιο ακριβής και κερδοφόρου πώλησης του νερού.
Συνέχισε ο κ. Βαρεμένος: « Για να σοβαρολογούμετο θέμα δεν είναι μόνο αν ο κ. Παπαδημητρίου είναι λαγός, αλλά ότι με παρόμοιες απόψεις εμφορούνται πολλοί στη Ν.Δ. και με τη σύμφωνη γνώμη των δημοσιογράφων της εκπομπής τόνισε: Μακριά από την ιδιωτικοποίηση του νερού. Όσο για τους επενδυτές είπε ότι δεν ξέρει ποιοι θα έρθουν ή θα παραμείνουν στη χώρα, όταν διαπιστώσουν, ότι η κυβέρνηση κατρακυλάει στις προ χρεοκοπίας πρακτικές του φαβοριτισμού υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματιών και του αποκλεισμού των υπολοίπων».
Για τα Εξάρχεια ο κ. Βαρεμένος καταλήγοντας υποστήριξε «ότι δόγμα της Ν.Δ. είναι ότι το σόου πρέπει να συνεχιστεί, ασχέτως αν η δράση των εμπόρων ναρκωτικών συνεχίζεται απρόσκοπτα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

  Τεράστια μορφή. Σε ευχαριστει όλη η χώρα για το γέλιο που μας προσφέρεις. This is syriza.

 2. Αναρχοκαπιτάλας

  Ο Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις για το νερό και χαλάσατε τον κόσμο. Ο Συριζαίος Μπαλαούρας μίλησε από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων για το «ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου» των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη και το κάνατε Α – ΒΑ – ΒΑ.

 3. ανωνυμος

  αν πληρωνατε για τις μαλακιες που λετε θα ειμασταν Ελβετια .!!

 4. Ανώνυμος

  ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΟΥ !!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.