Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Βαρεμένος για την μετεγκατάσταση του Α.Τ. Μεσολογγίου: έλεος, η οικειοποίηση του έργου έχει και τα όριά της

Βαρεμένος για την μετεγκατάσταση του Α.Τ. Μεσολογγίου: έλεος, η οικειοποίηση του έργου  έχει και τα όριά της

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός έκανε χθες γνωστό πως από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, δίνοντας έτσι λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αιτωλίας, οι οποίοι και υπηρετούν σε απαρχαιωμένες κτιριακές υποδομές.

Η ανακοίνωση Λιβανού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου που αναφέρει πως η κοροϊδία ως προς την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος του Μεσολογγίου και η προσπάθεια οικειοποίησης του έργου, έχει και τα όριά της. Η δήλωση του αυτούσια:

Έλεος !

Η κοροϊδία ως προς την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος του Μεσολογγίου και η προσπάθεια οικειοποίησης του έργου, έχει και τα όριά της. Ενώ είναι γνωστός σε όλους ο αγώνας που έγινε, μετά την εκπνοή της πενταετούς προθεσμίας, για την παράτασή της και ο κατασυκοφαντημένος πρώην αρχηγός του Σώματος κ. Ανδρικόπουλος έκανε τα πάντα για να επιτευχθεί η παράταση αυτή και να μην χαθεί το έργο, έρχεται τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης να προκαλέσει ευχαριστίες προς το πρόσωπό του επειδή επί υπουργίας του ανακοινώθηκε η έγκριση των πρακτικών του διαγωνισμού από τοΕλεγκτικό Συνέδριο!
Όταν παρουσιάσουν το πρώτο αυθεντικό δικό τους έργο, να επιδοκιμάσουμε κι εμείς, αλλά το να παρουσιάζουν ως δικό τους έργο μια δικαστική απόφαση έγκρισης των πρακτικών ενός διαγωνισμού, θα προκαλούσε σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα γέλωτα μέχρι δακρύων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.