Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Βαρεμένος για το «κόκκινο» στην Αμφιλοχία: «συρροή λαθών και παραλείψεων σε ανεπίτρεπτο βαθμό»

Βαρεμένος για το «κόκκινο» στην Αμφιλοχία: «συρροή λαθών και παραλείψεων σε ανεπίτρεπτο βαθμό»

«Η Αμφιλοχία άγγιξε το κόκκινο με την συρροή κρουσμάτων, αλλά για να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, χρειάστηκε η συρροή λαθών και παραλείψεων σε ανεπίτρεπτο βαθμό», υποστηρίζει σε δήλωση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Υγείας του  ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.  Η ανακοίνωση του:

Η Αμφιλοχία άγγιξε το κόκκινο με την συρροή κρουσμάτων, αλλά για να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, χρειάστηκε η συρροή λαθών και παραλείψεων σε ανεπίτρεπτο βαθμό.

Μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στην Κατούνα, οι διδάσκοντες εκεί αλλά και στην Αμφιλοχία, εξακολουθούσαν να μετακινούνται από και προς τα αντίστοιχα σχολεία, χωρίς το παραμικρό μέτρο και τα απαραίτητα τεστ.

Δεν υπήρχαν έγγραφες αναφορές στους υπεύθυνους για τον covid στα Γυμνάσια της Αμφιλοχίας, παρα μόνο αν κάποιος γονιός ανέφερε κάτι προφορικά. Αν δεν, ουδέν περαιτέρω μέτρο πρόληψης ή προστασίας.

Συμβάντα όπως η κηδεία στα Σαρδίνια συνέβαλαν στην διασπορά στην κοινότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό ήταν αναπόφευκτο.

Οι εκ των υστέρων ανακοινώσεις των αρμοδίων και η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης δεν προσφέρουν την πρόληψη του κακού, αλλά αντιθέτως συμβάλλουν στην εκκόλαψη του.

Σε πρόσφατη δήλωσή μου επισήμανα ότι όσοι ασχολούνται με ανάλυση στοιχείων, ανησυχούσαν για την περίπτωση να έχουμε στην Αιτωλ/νία εφαρμογή  της θεωρίας  των «παρθένων περιοχών» .

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. έβρο

    Ο Βαρεμένος θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί μετά από τις απαράδεκτες δηλώσεις του πέρυσι κατά την απόπειρα μαζικής εισβολής μεταναστών στον Έβρο. Είχε πει τότε το αμίμητο για τους ακρίτες που υπεράσπιζαν με νύχια και με δόντια τον τόπο τους:: ” Πήραν οι κάτοικοι τις καραμπίνες τους για να υπερασπιστούν τις βίλες τους” !!!.
    Ξεχνιούνται αυτά, Βαρεμένε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.