Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία Άκτωρ για τη μονάδα της κοντά στη Βόνιτσα- πρόστιμα και σε τοπικές επιχειρήσεις

aktio-amvrakia-agrinionews

Νέο μπαράζ προστίμων επιβλήθηκαν από την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε.Αιτωλοακαρνανίας .
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το μεγάλο πρόστιμο, ύψους 15.960 ευρώ, που επιβλήθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία Άκτωρ.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε καθώς η εταιρεία δεν διαθέτει έγκριση εγκατάστασης και άδεια λειτουργίας για τη μονάδα παραγωγής σκυροδέματος, παραγωγής ασφαλτομίγματος, διαμόρφωσης σιδηρού οπλισμού, κοπής και τελικής επεξεργασίας λίθων (σπαστηροτριβείου), επισκευής μηχανημάτων που είναι εγκατεστημένη στο 4ο χλμ Ε.Ο. Βόνιτσας-Παλαίρου.
Σημειωτέον πως η μονάδα λειτουργεί για τις ανάγκες των έργων για τον οδικό άξονα Άκτιο-Αμβρακία.

Πρόστιμα και σε τοπικές επιχειρήσεις 
Πρόστιμα εξάλλου επεβλήθησαν και σε άλλες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, μιας στο Μεσολόγγι και τριών στην περιοχή της Βόνιτσα. 1500 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιοκτήτης καφέ-σνακ μπαρ της περιοχής του Μεσολογγίου καθώς διαπιστώθηκε να μην έχει ως όφειλε τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα (ΡΟS).
Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη αρτοποιείου & πρατηρίου άρτου στην ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας καθώς σε αγορανομικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, διαπιστώθηκε να διακινεί προϊόντα αρτοποιείας (ψωμί- κουλούρια- τυρόπιτες-κρουασάν)χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά (δελτίο αποστολής-τιμολόγια) .
1.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιοκτήτης Μίνι Μάρκετ- Αρτοποιείου επίσης σε χωριό της περιοχή της Βόνιτσας . Σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου στο κατάστημα διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη αρτοποιείας- ζαχαροπλαστικής.
Στην ίδια περιοχή επιβλήθηκε 1.000 πρόστιμο και σε άλλο ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη μαναβικής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.