Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Βασιλείου-ΓΕΑ: Τα πάντα για την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής

Βασιλείου-ΓΕΑ: Τα πάντα για την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής

vasileiou-geaH Γ.Ε.Αγρινίου δίνει ένα κρίσιμο ματς την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας από την Θεσσαλονίκη για τον όμιλο της στη Γ΄Εθνική Μπάσκετ.
Ο σέντερ της ομάδας του Αγρινίου και ένα από τα βασικά στελέχη, Τάσος Βασιλείου μίλησε στο basket247.gr για τον αγώνα αυτό και δήλωσε τα εξής:
«Σε μια χρονιά με περισσότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις από αυτές που ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε καλούμαστε την Κυριακή να αγωνιστούμε με τον Ιωνικό Ιωνίας σε ένα αγώνα ζωής και θανάτου για εμάς. Μετά την καλή αρχή που κάναμε την πρώτη αγωνιστική με τον ΑΓΣΙ δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την φορά το όπλο της έδρας μας κα να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια και αποφασιστικότητα απέναντι στην νεανική, ταχύτατη και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας τον κόσμο του Αγρινίου σε αυτή την προσπάθεια. Θα κάνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες σωτηρίας και θα είναι μια νέα αρχή στον πόλεμο της παραμονής».

basket247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.