Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Βασίλης Φεύγας: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση. Εκλογές τώρα!

Βασίλης Φεύγας: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση. Εκλογές τώρα!

Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άμεση διεξαγωγή των εκλογών πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Φεύγας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών πριν αυτή υπογραφεί από την ελληνική κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Όσοι σήμερα παρουσιάζονται ως Μακεδονομάχοι, όπως ο κ. Καμμένος, με τις παραστάσεις που δίνει στα τηλεοπτικά πλατό ή στο κοινοβούλιο θα μπορούσαν να έχουν καταψηφίσει την κυβέρνηση τότε, ώστε να μην έρθει η συμφωνία προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή».

Στη συνέχεια ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε πως ο κ. Μητσοτάκης δικαιώθηκε όταν ζητούσε εκλογές γιατί σήμερα μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση φέρνει μια συμφωνία η οποία έρχεται σε δυσαρμονία με την κοινή λογική και το λαϊκό αίσθημα όπως το είδαμε να εκφράζεται στα συλλαλητήρια. «Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες πριν κυρωθεί η συμφωνία. Γι’ αυτό λέμε ότι κάθε βουλευτής θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους Έλληνες πολίτες» κατέληξε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Φεύγας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ !!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!
  CHRISTOS

 2. Ανώνυμος

  Κραζουν συνεχώς εναντια στόν εθνικισμό, δημοκράτες αριστερή κ τ λ , τη ευνοούν ακριβώς; εάν κάποιος είναι ιθαγενείς και ξέρει το πολιτισμοτου,αυτός πώς πρέπει να εκφραστή; Προδοτικά; να μη φέρει το πολιτισμοτου εθνικά; Με ποιό πολιτισμό σύμβολα ιστορία πρέπει να εκφράζεται; σε ότι συμφέρει άλλους;

 3. Ανώνυμος

  ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΕΚΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ !!!!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.