Παρασκευή, Νοέμβριος 15, 2019

Βασίλης Φωτάκης: αποχώρησαν για να μην λάβουν θέση γα το θέμα του μνημείου των 120

Kαυστικός για την αποχώρηση δημοτικών συμβούλων από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εμφανίζεται ο πρόεδρος του Σώματος Βασίλης Φωτάκης. Εκτιμά μάλιστα πως « λόγος αποχώρησης ήταν ΈΝΑΣ, να μην λάβουν θέση γα το θέμα του μνημείου των 120 εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας» .Αναφέρει σε ανάρτηση του.

Αποχώρησαν χθες συγκεκριμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι κατά την διάρκεια του Συμβουλίου.
Αποχώρησαν με έωλη και φαιδρή επιχειρηματολογία, ότι δήθεν δεν έλαβαν θέμα της εισηγήσεως κλπ. Δεν θα επεκταθώ, ούτε θα σχολιάσω περαιτέρω, τα ανέφερα άλλωστε κατά την συνεδρίαση.
Όμως υποτιμούν την νοημοσύνη μας και όλων των πολιτών όταν ο λόγος αποχώρησης ήταν ΈΝΑΣ, να μην λάβουν θέση γα το θέμα του μνημείου των 120 εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας.
Έστησαν μια κωμωδία που καταγράφεται στις δέλτους του πολιτικού θεατρινισμού.
Όπως ανέφερα και στην τοποθέτησή μου, όντως η στόχευση μας ως Δημοτική αρχή ήταν ένας τακτοποιητικός Λογαριασμός οφειλόμενης απόδοσης τιμής.
Το αποτρόπαιο γεγονός για την Πόλη μας την Μ. Παρασκευή του ΄44 με την εκτέλεση 120 Ελλήνων Πατριωτών αποτελεί μνημείο μνήμης ενάντια σε κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς, ενάντια στην Ναζιστική θηριωδία.
Αυτή η Δημοτική αρχή και αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο με την ιστορική απόφαση του (75 χρόνια εκκρεμεί) έρχεται να αποκαταστήσει και να αποτίσει φόρο τιμής στους συνέλληνες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία.
Παράλληλα την Μ. Τετάρτη σε μια σεμνή τελετή θα αποδοθεί τιμή στην μνήμη των θυμάτων του βομβαρδισμού την Μ. Τετάρτη 16/4/41.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημητρης

    Από συντακτικό σκίζεις
    Δεν θα επεκταθώ και από κάτω ολόκληρη ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.