Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο βάθρο των νικητών ο Κώστας Σταμούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ.

Για άλλη μια φορά ο Aγρινιώτης Κώστας Σταμούλης έδειξε ότι ανήκει στην κατηγορία των καλύτερων ελλήνων δρομέων αθλητών στις μεγάλες αποστάσεις .

Μετά το χρυσό μετάλλιο το 2018 και το ασημένιο το 2019 στα 5000μ. κατέκτησε χθες το ασημένιο στα 10000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Ύστερα από ένα διάστημα αβεβαιότητας και δυσκολιών λόγω του Covid-19 και με την εφαρμογή ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, στο καταπράσινο στάδιο του Άργους Ορεστικού, διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων ελλήνων αθλητών αντοχής.

Ο Aγρινιώτης δρομέας μετά από μια συγκλονιστική κούρσα κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και να επισφραγίσει την σταθερά ανοδική πορεία που διανύει τα τελευταία χρόνια , αποδεικνύοντας ότι με αφοσίωση, πάθος, σωστή και οργανωμένη δουλειά μπορείς να πετύχεις μεγάλες διακρίσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η σπουδαία διάκριση έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν ληφθούν υπόψη οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζε στην προπόνηση κατά την προετοιμασία του ο αθλητής του Μπάμπη Ποσονίδη.
Επόμενος αγώνας στόχος του πρωταθλητή Κώστα Σταμούλη, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 5000μ. που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.