Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Βazaar από τη Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου με έκκληση για εθελοντές

Βazaar από τη Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου με έκκληση για εθελοντές

2
Σε εξέλιξη είναι το bazaar που διοργανώνει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου με τη υποστήριξη του Δήμου και το οποίο φιλοξενείται στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου (παλαιός σταθμός τραίνου) σήμερα Παρασκευή έως 22:00 και αύριο Σάββατο 09:00-22:00.
Bασικός του σκοπός η συγκέντρωση πόρων ενώ στα πλαίσια του Βazaar προγραμματίζεται να συσταθεί και ενεργοποιηθεί δίκτυο εθελοντών φιλόζωων δημοτών Αγρινίου για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της διαχείρισης και της ευζωία των αδέσποτων.
Σήμερα εξάλλου το bazaar θα επισκεφθούν τον χώρο μαθητές σχολείων και το απόγευμα στις 19:00 o Αντιδήμαρχος Ιωάννης Φαρμάκης, που έχει την εποπτεία και το συντονισμό των ενεργειών για τη περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και υπάλληλοι του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής θα ενημερώσουν για τις δράσεις του Δήμου Αγρινίου καθώς και για τη σύσταση του δικτύου εθελοντών.
«Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε εθελοντές. Το παλεύουμε όσο μπορούμε αλλά πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Όλοι και όλοι πρέπει να είμαστε γύρω στους δέκα εθελοντές, αριθμός πολύ μικρός για μία πόλη όπως το Αγρίνιο», ανέφερε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Φιλοζωικής Βούλα Αναγνωστοπούλου.
«‘Εχουμε κουραστεί πάρα πολύ και προσπαθούμε να κρατηθούμε για να μην αφήσουμε τα ζώα έξω. Έχουμε τον χώρο φιλοξενίας στο στάδιο όπως και κάποια ακόμα σκυλιά που ταΐζουμε στον Αχελώο. Κάνουμε συνέχεια στειρώσεις και κουβαλάμε μόνοι μας τα σκυλιά με δικά μας έξοδα για να μη χάσουμε το πρόγραμμα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια και δεν βγάζουμε κάτι από αυτό. Ότι γίνεται γίνεται με δικό μας κόστος και δεν είμαστε υπάλληλοι του Δήμου.Από το Δήμο Αγρινίου δεν έχουμε μεγάλη βοήθεια αλλά συνεργαζόμαστε γιατί ο δήμος είναι υποχρεωμένος από το νόμο»,πρόσθεσε η κυρία Αναγνωστοπούλου.

3

2017.06.09 @ Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Φεστιβάλ Υγείας
2017.06.09 @ Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Φεστιβάλ Υγείας

5

6

7

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.