Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Βέργος: «Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν» (βίντεο)

Βέργος: «Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν» (βίντεο)

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναιτωλικό ο Νίκος Βέργος. Ο Έλληνας φορ μετά από δύο χρόνια παρουσίας θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Στο Αγρίνιο αφήνει δυνατές αναμνήσεις, σημαντικότατα και πανέμορφα γκολ, και μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Από τον οργανισμό του Παναιτωλικού αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Κιλκισαίος σε 66 συμμετοχές «μέτρησε» 15 γκολ και δύο ασσίστ. Εξάλλου, το όνομά του ανήκει από την περασμένη σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Εκεί που η μπάλα «έκαιγε» σήκωσε στις πλάτες του μία ολόκληρη πόλη.

Αναφέρει σε μήνυμά του στο Instagram:

Μερικές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για για περιγράψουν τις στιγμές και τα συναισθήματα που ζήσαμε αυτά τα δυο χρόνια! Πολλές δύσκολες καταστάσεις που με ωρίμασαν σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως πολλές ευχάριστες που με έκαναν να δεθώ με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ αλλά και την πόλη του Αγρινίου καθώς και τον κόσμου της!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, το προπονητικό και το ιατρικό team! Αλλά και όλους όσους εργάζονταν καθημερινά για να μας παρέχουν τα πάντα!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την αφοσίωση στην ομάδα και στο πρόσωπο μου!! Εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν…

Υ. Γ. Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν💛💙

titormosnet

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.