Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Video από τα εγκαίνια του νέου σύνδεσμου Θύρα 6″Βrooklyn”στα Αη Βασιλιώτικα


Με παρουσία πολλών μελών της Θύρας 6 και όχι μόνο εγκαινιάστηκε σήμερα ο σύνδεσμος της Θύρας 6 με την επωνυμία Brooklyn στα Αι Βασιλιώτικα Αγρινίου.

Πρόκειται για το πρώτο σύνδεσμο που ανοίγει σε γειτονιά του Αγρινίου και μάλιστα με πρωτοβουλία νεαρών ατόμων από τη γύρω περιοχή. Ήδη πολλοί νέοι της περιοχής και όχι μόνο έχουν αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια και κίνητρο των νέων που πήραν αυτοί τη πρωτοβουλία είναι η αγάπη τους προς την ομάδα αλλά και η υγειής-ζωντανή στήριξη προς το Παναιτωλικό. Μάλιστα οι νέοι αυτοί στο υστέρημα του λιγοστού ελεύθερου χρόνου τους αφού όλοι εργάζονται πολλές ώρες μετέτρεψαν έναν ουσιαστικά εγκαταλελειμένο χώρο σε ένα ζωντανό οπαδικό κύτταρο αγάπης και δραστηριοποίησης για το Παναιτωλικό στη γειτονιά αυτή, η οποία παρεπιπτόντως το αποδέχτηκε με θετικό τρόπο και συμπάθεια. Σε αυτό συνείσφερε και η παρουσία πολλών παικτών της ομάδας, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν σε μια τυπική επίσκεψη, αλλά παρέμειναν αρκετή ώρα και ενθάρρυναν με το τρόπο τους με το να δώσουν μεταξύ άλλων και πολλά αυτόγραφα σε όσους παρευρισκομένους το ζήτησαν.

Ο σύνδεσμος θα λειτουργεί τα απογεύματα 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη ενώ από εκεί μπορεί κάποιος να εγγράφεται ως μέλος της Θύρας 6 αλλά και να προμηθεύεται εισητήρια διαρκείας.

Για την όλη αυτή προσπάθεια χαρακτηριστικά είναι τα όσα ειπώθηκαν από εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 6 και των Guerreros στην Αθήνα που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Υ.Γ. Η ονομασία Brooklyn προήλθε από παλια ονομασία της γειτονιάς όπου ιδρύθηκε και δραστηριοποιήθηκε ο εν λόγω σύνδεσμος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.