Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Πιο 80s πεθαίνεις! Επικό βίντεο με διαγωνισμό χoρού σε ντίσκο του Αστακού το μακρινό 1988

Πιο 80s πεθαίνεις! Επικό βίντεο με διαγωνισμό χoρού σε ντίσκο του Αστακού το μακρινό 1988

Ένα μοναδικό βίντεο έχει αναρτηθεί στο youtube και δείχνει πώς διασκέδαζαν τέλη δεκαετίες του ’80 σε ντίσκο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Η θρυλική ντίσκο «Solos» είχε διοργανώσει διαγωνισμό χορού και μικροί και μεγάλοι από Αστακό, Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη, Χρυσοβίτσα, Πεντάλοφο βρέθηκαν στη ντίσκο προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον χορό.

Η θρυλική ντίσκο «Solos» είχε διοργανώσει διαγωνισμό χορού και μικροί και μεγάλοι από Αστακό, Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη, Χρυσοβίτσα, Πεντάλοφο βρέθηκαν στη ντίσκο προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον χορό.

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από 30 χρόνια και δείχνει τους νέους να χορεύουν υπό τους ήχους των τραγουδιών της εποχής. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της βραδιάς γινόταν βιντεολήψη και όποιος ήθελε από τους θαμώνες μπορούσε να αποκτήσει την κόπια. Δείτε τις χορευτικές φιγούρες των διαγωνιζόμενων που προσφέρουν απίστευτο θέαμα στην πίστα:

Πηγή: TheCaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. 1', 10, 7, 18 19. 17, 15, 4, 9', 19, 7, 18

    Εποχές και στιγμές βγαλμένες από τα χρόνια που ο κόσμος διασκέδαζε πραγματικά. Ο κύριος Σόλος έβγαινε πάνω στη σκηνή και μοίραζε τα χιλιάρικα. Ανεβάστε και κανένα από ντίσκο του Αγρινίου με τον γνωστό ταξιτζή του Αγρινίου που έμπαινε μέσα στη ντίσκο με τη φανέλα της ομάδας του και χόρευε ροκενρολ ασταμάτητα.

  2. Έλβις Εκδικητής

    Έπος μίας ώρας, τρελός σεβασμός σε όλους γιατί το ζούσανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.