Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Βίκυ Διαμαντοπούλου: Η Σοφούλα μιλά για τον Βόσκαρη, τον Άγγελο και την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Βίκυ Διαμαντοπούλου: Η Σοφούλα μιλά για τον Βόσκαρη, τον Άγγελο και την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και μίλησε για την ηρωίδα της στις Άγριες Μέλισσες, Σοφούλα, ενώ δίνει και τα δικά της σπόιλερ για τη σχέση της με τους υπόλοιπους ήρωες στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Σοφούλα κατάλαβε ποιος είναι ο άντρας της και τη βλέπουμε να καταθέτει στη δίκη εναντίον του. Πώς κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους της;

Συνήθως οι άνθρωποι ξεπερνούν τους φόβους τους όταν δεν έχουν κάτι άλλο να χάσουν. Νομίζω ότι και σε εκείνη αυτό συνέβη. Δεν θα σταματήσει να φοβάται τόσο γρήγορα αλλά θα καταφέρει να μην αφήσει τους φόβους της να τη σταματήσουν από αυτά που θέλει να κάνει. Έχει πείσμα αυτό το πλάσμα.

Κατά κάποιον τρόπο κάνει τη δική της επανάσταση;

Από την πρώτη στιγμή παρατηρούμε ότι η Σοφούλα δεν πάει σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής αλλά με το ένστικτό της και συνεχίζει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα οι δράσεις της θεωρούνται επαναστατικές για το χωριό της.

Οι γονείς της πώς θα την αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα;

Οι γονείς πάντα την αντιμετωπίζουν με αγάπη παρά τις διαφωνίες τους. Ό,τι και αν έκαναν το έκαναν για το καλό της. Δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν.

Ο Άγγελος αποδείχτηκε πραγματικός “φύλακας άγγελος” για τη Σοφούλα. Θα τους δούμε να έρχονται πάλι κοντά;

Αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα η Σοφούλα θα θέλει να βάλει ξανά σε αυτή τη διαδικασία τον Άγγελο αλλά και τον εαυτό της. Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πολύ και τον αγαπάει. Δεν ήθελε ποτέ να τον πληγώσει το έκανε όμως για να ζήσει μια ζωή που νόμιζε πως ήθελε με έναν άνθρωπο που νόμιζε πως ήξερε. Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι θα συμβεί μεταξύ τους μέχρι το τέλος. Σίγουρα η χημεία είναι εκεί, πάντα ήταν.

Ένα ακόμα πρόσωπο που προστάτεψε είναι η Ελένη. Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτές τις δύο γυναίκες να γίνονται φίλες;

Η Σοφούλα έχτισε στο μυαλό της μια εικόνα για μια Ελένη που δεν υπάρχει και αυτό είναι που την απομάκρυνε. Δεν είχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα μαζί της, μέχρι τώρα. Ο έρωτας της Σοφούλας για τον Λάμπρο δεν ήταν ικανός για να χαλάσει τη σχέση των γυναικών. Η Ελένη έλειπε χρόνια και η Σοφούλα μόνο να την φανταστεί μπορούσε. Τα λόγια του Βόσκαρη την οδήγησαν σε λάθος διαδρομή. Ένας χειριστικός άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σε μια προσωπικότητα που τώρα διαμορφώνεται. Στη βάση τους, είναι δυο γυναίκες που αγαπούν η μία την άλλη.

Πηγή: tlife.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.