Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Βίντεο μαθητών για το Αγρίνιο:Μια πόλη για να επισκεφτείς

Βίντεο μαθητών για το Αγρίνιο:Μια πόλη για να επισκεφτείς

MAUHTES AGRINIOΟι Μαθητές του Γ2, του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου «Κοσμάς ο Αιτωλός, με τη σωστή καθοδήγηση και ενθάρρυνση της δραστήριας Καθηγήτριας Μαρίας Ν. Αγγέλη ανέλαβαν ένα πρότζεκτ Τοπικής Ιστορίας:«Αγρίνιο: Μια πόλη για να επισκεφτείς…Σύντομη ξενάγηση από μαθητές».Σκοπός ήταν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους.
Οι μαθητές συνεργάστηκαν αρμονικά αναλαμβάνοντας ξεχωριστές αρμοδιότητες και πρωτοβουλίες. «Ανακάλυψαν» την πόλη και τα αξιοθέατά της: Επισκέφτηκαν τα Μουσεία, τους Κινηματογράφους, τις Καπναποθήκες, τη Βιβλιοθήκη, τη Δημοτική Αγορά, την Πινακοθήκη, το Πάρκο … Έφτασαν μέχρι το Αρχαίο θέατρο Στράτου….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Φωτογράφισαν νεοκλασικά κτήρια, όμορφες πλατείες, γραφικές γειτονιές.Μοναδικό εργαλείο ήταν το κινητό τηλέφωνό τους. Το σχολείο δυστυχώς αδυνατεί να τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία (κάμερα, φωτογραφική μηχανή κλπ.).Στο τέλος αυτού του προγράμματος δημιούργησαν ένα βίντεο. To παρουσίασαν στη σχολική αίθουσα.
Χάρηκαν με το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Και αποφάσισαν να το «ανεβάσουν». Θέλησαν έτσι, να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά και ενήλικες από μακρινές περιοχές να γνωρίσουν το Αγρίνιο.
Οι μαθητές του Γ2 επιχειρούν μια σύντομη ξενάγηση στην πόλη τους…
Ας τους ακολουθήσουμε. Και ας επιβραβεύσουμε την ωραία δραστηριότητα των παιδιών!

http://xiromeronews.blogspot.gr/

AGRINIO MAUHTES2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Πασιά Ελένη

    Τελικά ο στόχος που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς πραγματοποιήθηκε…
    Με την καθοδήγηση της μοναδικής κ.Αγγέλη καταφέραμε σε μόλις 15 λεπτά και με μοναδικό μας εργαλείο το κινητό μας τηλέφωνο να σας ξεναγήσουμε στην πόλη μας…Μέσα σε αντίξοες συνθήκες και κόντρα στους ρυθμούς της πόλης, βιντεοσκοπούσαμε ο ένας τον άλλον , προσπαθώντας να δημιουργήσουμε το ιδανικό βίντεο…Και νομίζω ότι τα καταφέραμε…Γιατί το 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται, μαθαίνει και κάνει τον τόπο του υπερήφανο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.