Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Βίντεο: το Αγρίνιο στις μέρες του κορονοϊού

Βίντεο: το Αγρίνιο στις μέρες του κορονοϊού

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, ιστορικές. Πολιτεία και πολίτες δίνουν τη μάχη για την αναχαίτιση του κορονοϊού.

Η καθημερινότητα στις πόλεις αλλάζει ριζικά, ας ελπίσουμε προσωρινά.  Το Αγρίνιο δεν αποτελεί εξαίρεση.  Οι δρόμοι άδειασαν, λίγοι κυκλοφορούν εφαρμόζοντας τα επιβεβλημένα μέτρα.

Τις πρωινές ώρες βέβαια δεν καταγράφεται εικόνα ερημιάς- αυτό συμβαίνει τις βραδινές-   αλλά σίγουρα το σκηνικό είναι πρωτόγνωρο. Από Τετάρτη άλλωστε θα ισχύσει και  το λουκέτο και στο λιανικό εμπόριο.

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης κατέγραψε πλάνα κινούμενος στο κέντρο της πόλης, το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου. Δείτε το βίντεο:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Avonimos

    Oλοι πρέπει να υπάκουσε στις οδηγίες. Πίστη εφαρμογή. Κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς! Όχι οι πολιτικοί οι επιστήμονες. ΑΛΛΆ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΗΝΟΥΣ! Μαζέψτε τα γεροντάκια από τα παγκάκια και τις πλατείες πριν είναι αργά για όλους μας!!! Ακόμα μαζέψτε τους ρομα από το ελεύθερο δημοτικό πάρκινγκ των πρώην δημοτικών σφαγείων γιατί κάνουν κάθε μέρα 24ωρο πάρτι με μπύρες, καφέδες, και κατουρανε όπου να είναι, σε μάντρες σε καφάο, σε στάσεις αστικών, σε παγγακι, σε περίπτερα, σε γκαζόν, και όπου φτάνουν χεζ@@ουν,φτινουν και αφήνουν 2 τόνους σκουπιδαριο από μπουκάλια, κύπελλα καφέ, βαζάκια αναψυκτικών και μπίρας, σακούλες κρουασάν, και γενικά έχει καταντισει η περιοχή σκουπιδότοπο και η μουσική από 15 αυτοκίνητα στην διαπασον όλες τις ώρες με τα τσιγκανικα καψουροτραγουδα ιδιαίτερα από 18:00-24:00++++πρωϊνες ώρες. Βάλτε κάποιος υπεύθυνος ένα τέλος σε αυτό το διαρκές πανηγύρι του 24ωρου, γιατί σγουρά θα υπάρχουν σύντομα αυτοδικιες με χωρίς έλεγχο με αποτελέσματα των άκρων!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.