Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Πυγμαχία: Το δυνατό knock down του Αγρινιώτη Θωμά Τσακανίκα στο Open Championship (βίντεο)

Πυγμαχία: Το δυνατό knock down του Αγρινιώτη Θωμά Τσακανίκα στο Open Championship (βίντεο)

Το ‘Open Championship’ διοργανώθηκε από τον Δημήτρη Κατσιάρα στις 10 Ιουλίου και έλαβε χώρα στο θερινό κινηματογράφο Ορφέας-Άτταλος στο Καματερό.

Οι δύο αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας που συμμετείχαν σε αυτό πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας τους αντιπάλους τους.

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης αγωνίστηκε ο Θωμάς Τσακανίκας σε αγώνα πυγμαχίας για την διεκδίκηση της ζώνης «Open Championship» στα 71 κιλά.

Ο Θωμάς Τσακανίκας έπαιξε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αθλητή, τον Σάββα Τούσα με εμπειρία και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα κατάφερε να κερδίσει συνολικά 3 knock down στους 4 γύρους, δείχνοντάς από τον 1ο γύρο ότι δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του.

Αναδείχτηκε νικητής και κατέκτησε και την ζώνη του Open Championship ο αθλητής του συλλόγου ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το δυνατό knock down του Θωμά Τσακανίκα στο Open Championship.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς αγωνίστηκε για 1η φορά ο αθλητής Ντελης Μάριος στην κατηγορία +91 κιλών σε αγώνα LOW KICKS. Ο Ντελης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον πολύ καλό αντίπαλο του μετά από δυνατά χτυπήματα κατάφερε να πάρει την νίκη με 2 knock down και πολλά δυνατά χτυπήματα, κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.