Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Viral: Νεαρή ζητά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων για «να κάνουμε Ανάσταση και να πάρουμε το Άγιο Φως» (βίντεο)

Viral: Νεαρή ζητά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων για «να κάνουμε Ανάσταση και να πάρουμε το Άγιο Φως» (βίντεο)

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας που καλεί σε ξεσηκωμό τους Έλληνες προκειμένου να κάνουμε και φέτος Ανάσταση, αλλά και να λάβουμε το Άγιος Φως.

Πρόκειται για βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube και λίγες ώρες αργότερα κατέβηκε, και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι χιουμοριστικό ή μία κραυγή αγωνίας πιστής.

Η νεαρή γυναίκα καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους της Μεγάλη Εβδομάδα και τονίζει: «Επειδή είσαι αντίχριστος εσύ και επειδή είσαι εσύ μασόνος θα μου απαγορεύσεις να μην πάω στην Εκκλησία; Αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους οι Έλληνες, κι αν έχουν ένα κύτταρο από τους αρχαίους Έλληνες, να βγουν όλοι στους δρόμους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Οι εκκλησίες να ανοίξουν».

Το βίντεο μπορεί να κατέβηκε, ωστόσο διεσώθη στο Facebook με την προσθήκη μουσικής και γραμμάτων:

Πηγή: TheCaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ

    Αλλη μια άχρηστη είδηση για κάποια που είπε μια ανοησία που μάθανε όλοι το viral και άλλη δουλειά δεν είχαμε και καποιο κοάλα στη. Αυστραλία αναρωτιέται είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι???Ότι ο κόσμος έτσι και τα ειδησεογραφικά του μαγαζιά.

  2. Αιτωλός

    Καλή η εν έπαρση μ@λ@κί@ της! Τον Εσταυρωμένο και την Παναγία την έχουμε ή πρέπει να την έχουμε όλοι μέσα μας! Αποδώσετε τα του Θεού στο Θεό και τα της Πολιτείας στην Πολιτεία. Σε καιρό πανδημίας λοιμικής…όλα με το ανάλογο μέτρο. Έτσι “επιβάλλεσαι” και στους “μασόνους κι αντίχριστους”. Σ υ ν έ λ θ ε τ ε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.