Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Viva Europa 2011:Η Όπερα TOSCA στον Ελληνίς

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011
Η Όπερα TOSCA στον κινηματογράφο Ελληνίς

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011 στον Κινηματογράφο Αγρινίου ΕΛΛΗΝΙΣ σε Ζωντανή Δορυφορική Σύνδεση με το Μέγαρο Μουσικής της Βαλένθια «Palau de les Arts- Reina Sofia», θα προβληθεί η Όπερα TOSCA του Giacomo Puccini .Το Αγρίνιο είναι μια από τις 50 Ευρωπαϊκές Πόλεις που έχει τη δυνατότητα να δει ζωντανά μια Υπερπαραγωγή το Μεγάρου Μουσικής της Βαλένθια και να απολαύσει τη μαγεία της Όπερας σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον όπως ο Θερινός Κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ .Η συναυλία αρχίζει στις 9:00 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το Viva Europa είναι μια ενέργεια που οργανώνεται κάθε χρόνο από το «Palau de les Arts- Reina Sofia», το εντυπωσιακό και σημαντικό από άποψη καλλιτεχνικής παραγωγής Μεγάρου Τεχνών της Βαλένθια . Για το 2011, το Palau de les Arts- Reina Sofia θα προσφέρει την ζωντανή μετάδοση της παράστασης της όπερας “Tosca” του Giacomo Puccini, υπό την διεύθυνση του Zubin Mehta.
Η συνεργασία με το Palau De les Arts – Reina Sofia παρέχει δωρεάν το δικαίωμα σε κάθε πόλη να προβάλει τουριστικό τρέιλερ 20-30 δευτερολέπτων σε ζωντανή μετάδοσή πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του διαλλείματος της παράστασης. Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία δωρεάν προβολής της κάθε πόλης ή περιοχής με κοινό στόχο τον ελληνικό τουρισμό.
Το 2010 παρουσιάστηκε η παράσταση της όπερας της Carmen υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Helga Schmidt, με τον διεθνούς φήμης μαέστρο Zubin Mehta, με την σκηνοθεσία του Carlos Saura και με την Elïna Garanca στο ρόλο της Carmen. Μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 44 πόλεις από 16 ευρωπαϊκές χώρες
Η Συμμετοχή στη Διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής της Βαλένθια «Palau de les Arts- Reina Sofia».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.