Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Βόλεϊ γυναικών: παρά την ήττα ο Ιωνικός έδειξε χαρακτήρα στην πρεμιέρα

unnamed

Μαγική εικόνα για όσους δεν βρέθηκαν στο γήπεδο του Καμπανιακού, η ήττα με 3-0 σέτ του Ιωνικού Αγρινίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ γυναικών.
Η ομάδα του φιλοξενούμενου Ιωνικού έδειξε από το ξεκίνημα του πρώτου σετ ότι μπορεί να φύγει με την νίκη, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 15-20. Στο σημείο εκείνο οι διαιτητές Στεργιόπουλος και Γεωργιάδου με ομοβροντία ανύπαρκτων καταδικαστικών σφυριγμάτων σε βάρος του Ιωνικού, έδωσαν τέσσερις πόντους δώρο στον Καμπανιακό, σε βαθμό που δεν το πίστευαν ούτε οι άνθρωποι της ομάδας του Καμπανιακού. Τα κορίτσια του Ιωνικού αποσυντονίστηκαν μη πιστεύοντας σε ότι συνέβαινε και έχασαν το σετ 27-25.
Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες παίζοντας υψηλό βόλεϊ έφτασαν στο 19-19 όπου επίσης οι δύο διαιτητές, ανέλαβαν και πάλι πρωτοβουλία για να καθορίσουν ποιος πρέπει να πάρει και το δεύτερο σετ 25-22, αδικώντας με τον τρόπο αυτό και την αξία της πολύ καλής ομάδας του Καμπανιακού.
Στο τρίτο σετ παρά την αγωνιστική αξία του Ιωνικού που προηγήθηκε με 5-11, ψυχολογία δεν υπήρχε από την συμπεριφορά των δυο διαιτητών και οι κοπέλες του Ιωνικού, κακώς δεν πίστεψαν στην ανατροπή 25-17.
Η διοίκηση του Ιωνικού τέλος ευχαριστεί την ομάδα του Καμπανιακού, διοίκηση, προπονητή, παίκτριες ακόμη και τους φιλάθλους για την συμπεριφορά τους και την φιλοξενία.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:(Αγγουράς Κ) Μητροπούλου Κ, Μητροπούλου Σ, Βαγγέλη, Ροίδου, Μαργαριτοπούλου, Ιωαννίδου, Γερακούδη, Δελικώνη, Δρόγαλη, Παππά, Ακριβοπούλου.

ΙΩΝΙΚΟΣ: (Γεράνιος Α.) Γιαννακοπούλου, Τσαβδάρη, Παπανίκου, Σουβαλιώτη, Βομβύλα, Ασλανίδη, Κιρκινέζου, Λογκιζίδου, Σταμουλακάτου, Δημητράντζου, Τζωρτζοπούλου, Βέτσα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.