Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Βαριές κουβέντες Καμμένου για τον δήμαρχο Θέρμου με αφορμή τη…ΜΟΜΑ

Βαριές κουβέντες Καμμένου για τον δήμαρχο Θέρμου με αφορμή τη…ΜΟΜΑ

Άστραψε και βρόντηξε κατά του …δημάρχου Θέρμου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο. Αφορμή τις επίθεσης τα έργα της ΜΟΜΚΑ στο ορεινό δίκτυο του Θέρμου.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτήρισε τον κ. Κωνσταντάρα «μικροπρεπή» και «θλιβερό παράδειγμα» πολιτικού, λέγοντας πως επιχείρησε να καρπωθεί πολιτικά τα έργα που έκανε η ΜΟΜΚΑ σε ορεινά χωριά του Θέρμου. Έκανε λόγο μάλιστα για «μικρόψυχους πολιτικάντιδες»!
Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος: «Στενοχωριέμαι πραγματικά για την μικροπρέπεια του δημάρχου κ. Κωνσταντάρα, ο οποίος προσπάθησε να κάνει πολιτική εκμετάλλευση, κομματική, για το έργο της ΜΟΜΑ. Η ΜΟΜΑ δεν εργάζεται ούτε για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ούτε για τον αναπλ. Υπουργό, ούτε για τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Η ΜΟΜΑ είναι το μηχανικό του στρατού ξηράς και λειτουργεί για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα της κομματικής τους προέλευσης. Είναι ένα θλιβερό παράδειγμα ο κύριος αυτός και ήθελα να το τονίσω στα Μέσα Ενημέρωσης, οι πολίτες να το λάβουν υπόψη τους. Γιατί να μεν δεν εμπλεκόμαστε με τις δημοτικές εκλογές αλλά τέτοιου είδους πολιτικάντιδες μικρόψυχοι οι οποίοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν πολιτικά ένα έργο των ενόπλων δυνάμεων αποτελούν ένα θλιβερό φαινόμενο.».
Η επίθεση αυτή του Π.Καμμένου στον Σπύρο Κωνσταντάρα προκάλεσε αίσθηση.
Θυμίζουμε πως στόλος μηχανημάτων έργων και ρυμουλκών της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) εργάστηκε για την αποκατάσταση του δρόμου Πέρκου – Περίστας με σκοπό την καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση .Για την εκτέλεση του έργου άλλωστε είχε υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Καμμένου και του Δημάρχου Θέρμου .

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ντιν, ντιν, νταν –
    Ντιν, ντιν, νταν-
    Ντιν,ντιν,νταν

  2. Ανώνυμος

    Πιος καμμενος ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε!!!! Εδώ αυτός ο άνθρωπος πούλησε την Ελλάδα και χρέωσαν τον κόσμο με τα τραπέζια που έκαναν στην λέσχη αξιοματικων από το πρωί μέχρι το βραδι!!!!! Άσε μας ρε χαροκαμμενε!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.