Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

“Βομβα” στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ

“Βομβα” στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ

μπασκετΜια απίστευτη εξέλιξη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω όσον αφορά τον πρωταθλητή της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ και την προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Γ’ Εθνική εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ioanninabasket.gr, δύο ομάδες που αγωνίζονται στο μίνι πρωτάθλημα των playoff, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν προβεί σε επίσημη καταγγελία εναντίον της ομάδας των Ιπποτών Κέρκυρας. H καταγγελία υποστηρίζει πως αθλητής της ομάδας από το νησί των Φαιάκων αγωνίζεται με άλλη ηλικία από αυτή που αναγράφεται στο δελτίο του(σαν μικρος), συν το γεγονός ότι το δελτίο του ανήκει σε άλλη ομάδα (απ’ όπου και κατάγεται ο συγκεκριμένος αθλητής), κάτι το οποίο αποτελεί παραβίαση των κανονισμών συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι Ιππότες Κέρκυρας θυμίζουμε πως μαθηματικά έχουν κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των playoff.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει τις προσεχείς μέρες. Αν όμως η παραπάνω καταγγελία αποδειχθεί ως βάσιμη, αναμένεται να υπάρξει τιμωρία για την ομάδα των Ιπποτών, που ίσως τους στερήσει ακόμη και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

O σημερινός αγώνας του IBC εναντίoν της Βόνιτσας (19:00 EANKI) αποκτά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού με νίκη, η ομάδα του Σταύρου Βλάχου θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, που μπορεί να ισοδυναμεί και με την πρώτη θέση, αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω.

Ioanninabasket.gr -Basket247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.