Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Την Τρίτη στο Κάστρο της Βόνιτσας η «Πανσέληνος στην απλωσιά της αγάπης»

Την Τρίτη στο Κάστρο της Βόνιτσας η «Πανσέληνος στην απλωσιά της αγάπης»

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στο πρώτο επίπεδο του Κάστρου της Βόνιτσας, στο «Κάστρο των 18 Εθνοτήτων» ο Δημήτρης Βερύκιος, η Ντομένικα Ρέγκου και η παρέα τους θα παρουσιάσουν υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, την μουσικοποιητική παράσταση «Πανσέληνος στην απλωσιά της αγάπης».

Θα παρουσιαστούν ποιήματα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών και τραγούδια αγαπημένα από ένα πλατύ ρεπερτόριο, αγκαλιάζονται με τρόπο που αναδεικνύει την διαδρομή του Ανθρώπου… με φόντο τ’ ολόγιομο φεγγάρι.

Με αφετηρία την ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί προσωπικά, απλά και ειλικρινά και με οδηγό την αγάπη για την υψηλή Ποίηση… τραγουδούν αναζητώντας ό,τι ενώνει και συγκινεί… στο φως της πανσελήνου.

Ένα μουσικό ταξίδι με Ποιητικές πραμάτειες… βήμα-βήμα ανάμεσα στα πράγματα και στις υπάρξεις, χωρίς να τα χωρίσουμε, αλλά ενώνοντάς τα με την ανιδιοτελή απλωσιά της αγάπης!

Ποίηση ερμηνεύει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Τραγούδι η ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ
Κιθάρα η ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Κλαρινέτο ο ΠΑΡΙΣ ΜΑΜΜΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100’
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΔΩΡΕΑΝ

“Σας περιμένουμε σε μια μαγική βραδιά γεμάτη φεγγαρόφως για να απολαύσετε τραγούδια αγαπημένα και ποιητικές γέφυρες… στο φως του Φεγγαριού.

Συνδιοργανωτής και συμπαραστάτης της εκδήλωσης είναι για άλλη μια φορά η Εφορία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκαδας” αναφέρει η ανακοίνωση – πρόσκληση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, Παντελή Αποστολάκη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.