Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Βορίδης και σιγουριά για εκλογική νίκη στην πίτα της ΝΔ Αγρινίου

Βορίδης και σιγουριά για εκλογική νίκη στην πίτα της ΝΔ Αγρινίου

 

Σε κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.
Η κομματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών στελεχών και μελών της ΝΔ με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι βουλευτές του κόμματος με κοινή συνισταμένη των ομιλητών η εφ όλης της ύλης κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι βεβαιότητα για νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Παρόντες πολιτευτές, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη όπως και πολλοί υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και η υποψήφια ευρωβουλευτής  Ελένη Παναγιωταρέα, .

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης  ο Μάκης Βορίδης ανέφερε:“Σε όλη την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία έρχεται σε επαφή μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις με τα κομματικά της στελέχη καθώς- ούτως ή άλλως- μπαίνουμε σε μία εκλογική διαδικασία. 26 Μαΐου έχουμε Ευρωεκλογές που είναι πάρα πολύ σημαντικές για την Ελλάδα, με την έννοια ότι θα επιλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποτυπωθούν οι καινούργιοι συσχετισμοί για την κατεύθυνση που θα πάρει η ευρωπαϊκή πολιτική.

Η ευρωπαϊκή πολιτική μας επηρεάζει άμεσα με πολλούς τρόπους. Η Νέα Δημοκρατία ελπίζει και εύχεται το συντομότερο να γίνουν βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να δοθεί μία απάντηση από τον ελληνικό λαό στον τρόπο με τον οποίοι κυβερνήθηκε η χώρα από την αριστερά τα τελευταία χρόνια“.

Για τις εθνικές εκλογές ανέφερε: «Ελπίζουμε να διεξαχθούν οι εκλογές αυτό το γρηγορότερο. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι. Στο πλαίσιο αυτό ερχόμαστε σε επαφή με τους πολίτες, με τους φίλους και τα μέλη μας. Μιλάμε για το πρόγραμμά μας και τις πολιτικές μας θέσεις και ετοιμαζόμαστε για την εκλογική αναμέτρηση. Αυτό κάνουμε και στο Αγρίνιο.Το πολιτικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζεται στους πολίτες και γίνεται κομμάτι μίας ευρύτερης πολιτικής διεργασίας στην οποία διαμορφώνονται ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες με στόχο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, να του απονεμηθούν τα επιτίμια για αυτή τη θλιβερή περίοδο διακυβερνήσεως και να δοθεί καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει με μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ανασυγκροτήσει και να ανασυντάξει τον τόπο”.

Για τις περιφερειακές εκλογές σημείωσε:” Οι περιφερειακές εκλογές έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά και δίνουν πολιτικό μήνυμα. Θα κοιτάξουμε εκείνο το βράδυ τον χάρτη των περιφερειών και θα δούμε ποιος έχει κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό να υποστηριχθούν οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να υποστηριχτεί η υποψηφιότητας του κ. Φαρμάκη που είναι μία λαμπρή υποψηφιότητα. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ένα καθαρό πρόσωπο με αυτοδιοικητική εμπειρία, με σημαντικές επαγγελματικές και επιστημονικές περγαμηνές, αλλά και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος που έχει αναφορές στην κοινωνία.

Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για την εξαγωγή πολιτικών μηνυμάτων, αλλά και γιατί οι περιφέρειες παίζουν κεντρικό ρόλο στην αναπτυξιακή πολιτική του τόπου. Άρα είναι σημαντικό οι αυριανοί περιφερειάρχες να έχουν και να μοιράζονται την ίδια αντίληψη και αναπτυξιακό όραμα με τον αυριανό πρωθυπουργό. Γι’ αυτό λέω ότι είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να στηρίξουν τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δεύτερου βαθμού“.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Αναρχοκαπιτάλας

  «Ανεξ» μήπως ο Βορίδης είναι επαγγελματίας δικηγόρος και δεν είναι ανεπάγγελτος Καρανίκας;

 2. Ανώνυμος

  @CHRISTOS
  Σώτη Τριανταφύλλου: Χρήσιμος ο ΣΥΡΙΖΑ -Μάθαμε τι σημαίνει ανικανότητα, ψέματα, αμορφωσιά, θράσος.

 3. Θ.Α

  Μήπως θα έπρεπε να προσέχει ποιους υπερασπίζεται?όταν κάποιοι έχουν ζημιώσει το δημόσιο το οποίο αντιπροσωπεύει ως βουλευτής?υπάρχουν πολλές υποθέσεις που θα μπορούσε να υπερασπιστεί χωρίς να εμπλέκεται το δημόσιο…πως αυτός θα είναι αντικειμενικός όταν θα θεσμοθετεί όταν έχει σχέσεις με επιχειρηματίες?

 4. Ανώνυμος

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ-ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΤΨΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ !!΄΄ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ΄ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ΄΄.CHRISTOS

 5. Ανώνυμος

  ΣΩΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ !!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ !!!!! CHRISTOS

 6. Ανώνυμος

  CHRISTOS
  Την Ελλάδα την χρεοκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ που με την “περήφανη διαπραγμάτευση” μας φόρτωσε 100 δισ χρέος και ένα Μνημόνιο διαρκέιας 99 ετών ! Η Αριστερά όπου και να κυβέρνησε οδήγησε σε χρεοκοπία! Την Ελλάδα οι Αριστερά των συνδικαλιστών την φόρτωσε με χρέη, την Σοβιετική Ένωση η Βριστερά την χρεοκόπησε, την Κύπρο ο Αριστερός Χριστόφιας την χρεοκόπησε , τη Βενεζουέλα η Αριστερά την χρεοκόπησε!

  Παντού και πάντα η Αριστερά παράγει χρέη και χρεοκοπίες.!!!! CHRISTOSS

 7. Τ.

  Η Ελλάδα χρεοκόπησε μετά απο 40 χρόνια νδ και πασοκ..το έλλειμμα αυξήθηκε κατακόρυφα το 2004 επί νδ και ολυμπιάδας…όπου σκορπούσαν τα χρήματα δεξιά και αριστερά χωρίς έλεγχο…χρυσοπληρώσαμε τις εγκαταστάσεις 2 και 3 φορές..και τώρα ερήμωσαν…το 2009 ήρθε και η πτώχευση με το ΔΝΤ…Να θυμίσω ότι η Αργεντινή πτώχευσε και πήγε στο ΔΝΤ για άλλη μια φορά με το που ήρθε δεξιά κυβέρνηση( όχι μόνο Βενεζουέλα)…Τα σκάνδαλα σκάνε το ένα μετά το άλλο,αλλά μένουν στα ψιλά επειδή το 80% των ΜΜΕ είναι φιλικά προς την ΝΔ(επειδή επί Συριζα πληρώσανε άδειες ενώ πριν παίρνανε δάνεια με εγγύηση αέρα),,,μισθοί και δώρα κόπηκαν επί νδ…μετά από χρόνια επιστρέφονται λεφτά στους κοινωνικά αδύναμους..κάποιοι φρόντιζαν να πηγαίνουν στην Ευρώπη και να φωνάζουν να κοπούν οι συντάξεις και οι μισθοί ακόμη και τώρα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.