Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Βραδιά γεμάτη χορό από τα «Μανουσάκια» στο Αγρίνιο για τη λήξη των φετινών μαθημάτων (φωτο)

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των δραστηριοτήτων της περιόδου 2019-19 του Λαογραφικού Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου «Τα Μανουσάκια» το βράδυ της Τετάρτης.

Μικροί και μεγάλοι των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που κατέκλισε το θεατράκι του παλιού μύλου του Κακαβιά που βρίσκεται πίσω από την πλατεία Τρία Φανάρια.

«Πολλά συγχαρητήρια στη χοροδιδάσκαλο κα Αφροδίτη Παππά που συνέβαλε στα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και γενικότερα στην προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ούτως ώστε τα χορευτικά τμήματα να είναι κατάλληλα καταρτισμένα σε επίπεδο ικανότητας και γνώσης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ειρηνη

  Μας έχουν σπάσει τα νεύρα, τους σχολιαζουν τοσοι και λετε και μπραβο. Επειδη δεκα ατομα θελουν να χορεύουν παραδοσιακούς χορους ντυμένοι σαν τσολιαδες, πρεπει να τους υπομένουμε εμεις;
  Υπηρχε περίπτωση να στεφθεί με “αποτυχία” δηλαδη η βραδιά; Ελλαδα τα μεγαλεία σου..

 2. Ανώνυμος

  Όποιος δε θέλει τήν παραδοσητου μπορεί να μην σιμετασχη ούτε να βλέπει ούτε να ακούει δεν των επιβάλλει κανένας, αλλά μπορεί και ο κάθε ένας να παρουσίαση αυτά που επιθημη να τα δουν και άλλη, τά παιδιά γενικός ότι τους προτείνουν το αποδίδουν, εξαρτατε το τη πρέπει να προτείνουν καί να παρουσιάσουν στο κοινό , αν αυτό είναι συμβατό για τα παιδιά και τών ευρύτερο παραδοσιακό χώρο, να μή παρουσιάζουν και μαθαίνουν πράγματα που δεν έχουν σχέση με τα ίδια, καί το λαό της ευρύτερης περιοχής

 3. ιεροψάλτης

  Μπράβο σε όλους τους χορευτές που κρατούν ζωντανή την παράδοση της πατρίδας μας.
  Πολύ χάρηκα αυτές τις μέρες με τις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν στο Αγρίνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.