Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Βράβευση του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Κέντρου Λόγου και Τέχνης “Αμφιλοχίας Δίοδος”

100_0644 ρουμελη αγγελικηΤο Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας προσκαλούν σε μια εορταστική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο NJV Athens Plaza, στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ.κατά την οποία θα βραβευθεί και το παιδικό τμήμα Ζωγραφικής του Κέντρου Λόγου Τέχνης και Επιστήμης “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ”.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας κάνει χαρούμενους και περήφανους το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Κέντρου Λόγου Τέχνης και Επιστήμης “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ”
Συγχαρητήρια στην εξαίρετη διδάσκουσα κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΙΛΗ-ΦΡΑΓΚΟΥ όχι μόνο ως καλλιτέχνη αλλά και ως προσωπικότητα που καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα σε αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να μεταδώσει στους μικρούς καλλιτέχνες την αγάπη της για την τέχνη που υπηρετεί.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και στους επιλεγέντες
Κατσίκη Γιώργο
Παπαζώη-Μολώνη Χαρά και
Ρούμελη Αγγελική
Ευχόμαστε συνέχεια στις διακρίσεις τους και δύναμη στις οικογένειες τους να τους στηρίζουν .
Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης προς τους βραβευθέντες
Η παρούσα πρόσκληση αφορά αποκλειστικά τους:
Κα Αλεξάνδρα Λίλη-Φράγκου
Κατσίκης Γιώργος
Παπαζώη Χαρά
Ρούμελη Αγγελική
Αγαπητοί μας φίλοι,
Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017! Με μεγάλη χαρά σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, καθώς τα έργα των μικρών σας καλλιτεχνών διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες έργα από όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σας προσκαλούν σε μια εορταστική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο NJV Athens Plaza, στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ.(στο τέλος αυτού του μηνύματος επισυνάπτεται η επίσημη πρόσκληση).
γαπητοί μας φίλοι,
Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017! Με μεγάλη χαρά σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, καθώς τα έργα των μικρών σας καλλιτεχνών διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες έργα από όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σας προσκαλούν σε μια εορταστική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο NJV Athens Plaza, στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ.100_0656 κατσικης

100_2025 μολωνη

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.