Παρασκευή, 22/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Βραβεύσεις και χορός στην εκδήλωση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για τη μουσική παράδοση

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (1)

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έτους πολιτιστικής κληρονομιάς 2018, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου εκδήλωση με θέμα «Η μουσική μας παράδοση».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καταξιωμένος λαογράφος κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.
Πραγματοποιήθηκε επίσης απονομή τιμητικών πλακετών στους αθλητές του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», οι οποίοι διακρίθηκαν στους αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2017, στο Ναύπλιο.
Την εκδήλωση έκλεισε η λαογραφική ομάδα δημοτικών χορών των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου, όπου χόρεψαν από καρδιάς παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Τη χορογραφία της παρουσίασης των δημοτικών χορών, προσέφερε εθελοντικά ο επί πολλών ετών έμπειρος γυμναστής της Γ.Ε.Α., κ. Μάκης Γουβέλης, τον οποίο το Εργαστήρι ευχαριστεί θερμά στην ανακοίνωσή του.
Συνεργάτης ο Διευθυντής του Εργαστηρίου κ. Δημήτρης Χειμαριώτης. Υπεύθυνος ο γυμναστής του Εργαστηρίου κ. Μανώλης Περιβόλας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά (οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό), ο κ. Δημήτρης Σπύρου, Συνταγματάρχης – Διοικητής 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο κ. Πάνος Τσιχριτζής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Βαινάς, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν και ενδυναμώνουν την προσπάθειά του εργαστηρίου στο δύσκολο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια.
Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κυρία Διονυσία Σαμαντά.
«Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους επίσημους προσκεκλημένους μας και τους φίλους συμπολίτες μας από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Καραγέωργο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ο οποίος στηρίζει συνεργασίες που ενισχύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεάτρου στην πόλη μας, τους Χορηγούς Επικοινωνίας: την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς επίσης και το ανθοπωλείο «ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ».
Η όμορφη αυτή εκδήλωση προσέφερε στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους πολίτες που επί σειρά ετών δείχνουν την αγάπη τους απέναντι στους εκπαιδευόμενους και το έργο μας» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (2)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (3)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (4)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (5)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (6)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (7)

panagia-eleousa-mousiki-paradosi (8)

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.