Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Με βραβεύσεις η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

kopi-pitas-naftikou-omilou (2)
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παρουσία πλήθους αθλητών/τριών, μελών και φίλων. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Κωνσταντίνος Πασιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ομίλου για το έτος 2017 και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα υδατοσφαίρισης, λόγο απουσίας του Αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος Σπύρου Κατσαβού. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο για την στήριξη και για την πρόθεση του να κατασκευαστεί επιτέλους κολυμβητήριο στην πόλη. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο οποίος επιβεβαίωσε την στήριξη του και αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου, και ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Νίκος Μπαλαμπάνης, που είναι πάντα αρωγός του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου. Ο Γ.Γ και έφορος ιστιοπλοΐας κ. Δημήτρης Αθανασίου, παρουσίασε το νέο τμήμα της ιστιοπλοΐα τριγώνου/optimist για παιδιά και ανακοίνωσε την λήξη της 24ης Σχολής Ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. Ο Ταμίας και έφορος κάνοε καγιάκ κ. Γεράσιμος Κοτσίρης παρουσίασε τις δράσεις του κάνοε-καγιάκ και ο έφορος κολύμβησης κ. Βασίλης Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις της ακαδημίας κολύμβησης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του κάνοε καγιάκ Πέπη Ντρε, Μαρία Κατσαγάνη, Βασίλης Διαμαντόπουλος και Χρήστος Κουφός για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους, όπως και οι μαθητές της 24ης σειράς ΣΙΑΘ οι οποίοι παρέλαβαν τα διπλώματα τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελα Καζαντζή και ο ιδρυτής της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» κ. Νίκος Κορδόσης, οι οποίοι και παρέδωσαν τα βραβεία στους αθλητές.
“Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε να είναι δημιουργικό το 2018” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kopi-pitas-naftikou-omilou (1)

kopi-pitas-naftikou-omilou (3)

kopi-pitas-naftikou-omilou (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.