Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Βράβευση μικρών ζωγράφων από το Λουτρό Αμφιλοχίας στο Μουσείο της Ακρόπολης

Βράβευση μικρών ζωγράφων από το Λουτρό Αμφιλοχίας στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου σε μια λαμπρή τελετή στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης έγινε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στην 1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής. Η τελετή έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου , του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως, του Προέδρου του Μουσείου της Ακρόπολης κ. Δ. Παντερμαλή και της Προέδρου της Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος κ. Αικατερίνας Λέγγου.

Βραβεύτηκαν με χρυσό μετάλλιο από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος οι μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας Ιωάννης Σεΐτης και Ελπίδα Τρομπούκη. Υπεύθυνη Τμήματος Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας είναι η Αλεξάνδρα Λίλη-Φράγκου.

“Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος που δίνει στα παιδιά μας την ευκαιρία να ονειρεύονται μέσα από τον μαγικό κόσμο των χρωμάτων” τονίζει σε ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.