Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Βράβευση μαθητών από το Λουτρό και την Μπούκα Αμφιλοχίας σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής (φωτο)

Βράβευση μαθητών από το Λουτρό και την Μπούκα Αμφιλοχίας σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής (φωτο)

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Athens Plaza η βράβευση των μαθητών που τα έργα τους διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Οι λαοί και τα μνημεία τους» που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Σε αυτό το διαγωνισμό τρεις μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας, υπεύθυνη του οποίου είναι η κυρία Αλεξάνδρα Λίλη – Φράγκου, διακρίθηκαν για τα έργα τους. Το έργο της Παναγιώτας Σολδάτου από την Μπούκα Αμφιλοχίας ήταν ένα από τα εννέα που κόσμησαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ιδρύματος Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Επίσης βραβεύτηκαν οι μαθητές Αλέξης Σολδάτος και Αγγελική Φραγκαθούλα.

Την ίδια χρονική περίοδο η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Διεθνή Αστρονομική Ένωση διοργάνωσαν μια παγκόσμια καμπάνια τέχνης για παιδιά με κεντρικό θέμα:

«Μαζί κάτω από έναν ουρανό» – Η Επιστήμη και η Τέχνη ευαισθητοποιούν για το πρόβλημα της Φωτορρύπανσης στην οποία διακρίθηκαν οι μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού Αμφιλοχίας Βιβή Κατσούδα , Φωτεινή Πεσιλή και Χριστίνα Σολδάτου.

Η βράβευσή τους έγινε στο Αρσάκειο – Τοσίτσειο Εκάλης από διακεκριμένους επιστήμονες και εικαστικούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.