Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες της Αιτωλοακαρνανίας σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου και την Κυριακή 19 Μαΐου, σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι αντίστοιχα, η ετήσια βράβευση των επιτυχόντων της Αιτωλοακαρνανίας σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

Η Διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί μαθητές, γονείς και καθηγητές για την παρουσία τους στην ετήσια βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Μικρός Ευκλείδης», «Βαρόπουλος», «Θαλής» και «Ευκλείδης».

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Χαιρετισμό έκαναν στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Γρηγόρης Μπεληγιάννης, Πρόεδρος του Πανεπιστήμιου Πατρών, «Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προιόντων και Τροφίμων» και ο κ. Χρήστος Κολοβός, Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας

Στη συνέχεια ο ψυχίατρος κ. Χρήστος Σκαμνέλος (Δ/ντής του κέντρου ψυχικής υγείας του Γεν.Νοσοκομείου Αγρινίου) μίλησε για τη διαχείριση του άγχους των μαθητών κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Ο πρόεδρος του παραρτήματος κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης τίμησε όλους τους προέδρους απο την ίδρυση του παραρτήματος μέχρι σήμερα. Τιμήθηκαν οι κ. Τηλέμαχος Αυδής, Κωνσταντίνος Νάκος, Νίκος Ρίγγας ,Μιχάλης Τζούμας και Κωνσταντίνος Γιαννακάς.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου και ύστερα οι επιτυχόντες του δημοτικού στο διαγωνισμό «Μικρό Ευκλείδη».

Την επόμενη μέρα , Κυριακή 19 Μαΐου στις 10:30 στο Μεσολόγγι στην αίθουσα “Χαρίλαος Τρικούπης” στο Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση για τους υπόλοιπους επιτυχόντες.
Τη βράβευση άνοιξαν με χαιρετισμό οι κ . Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Κωνσταντίνος Νάκος ,Αναστάσιος Σκαρμούτσος πρόεδρος πνευματικού κέντου Μεσολογγίου και ο κ. Χρήστος Καζαντζής, Διευθυντής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ψυχίατρος κ. Βασίλειος Μπρούμας (Διευθυντής του τομέα ψυχικής υγείας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου) μίλησε για το πως τα παιδιά οφείλουν να διαχειρίζονται το άγχος τους και τι πρέπει να προσέξουν. Ύστερα ακολούθησε η βράβευση των μαθητών.

Η διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συχγαίρει όλους τους επιτυχόντες καθώς επίσης και τους μαθητές που έλαβαν μέρος. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσπαθούν, να βελτιώνονται και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Συνοδοιπόροι τους σ’ αυτό το δρόμο θα είναι οι γονείς στους οποίους ευχόμαστε καλή δύναμη και συχγαρητήρια για τα παιδιά τους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.