Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Βρέθηκε ο νεαρός στην Κάτω Βασιλική – δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του

Βρέθηκε πριν από λίγο ο αγνοούμενος νεαρός στην θαλάσσια περιοχή της Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας.

Οι δυνάμεις που τον αναζητούσαν τον έχουν βγάλει στην ακτή, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η βάρκα του 25χρονου ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής της Κάτω Βασιλικής.

Ο ίδιος ακόμα αναζητείται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε διακοπές στην περιοχή και διέμενε σε σκηνή, έχοντας μαζί του και τον σκύλο του ο οποίος έχοντας καταλάβει την απουσία του αφεντικού του κλαίει, περιμένοντάς τον.

Στο σημείο σπεύδει και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου για να ξεκινήσει έρευνες κατά μήκος της ακτής.

Πρώτη ενημέρωση:

Ένας νεαρός περίπου 25 ετών αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Κάτω Βασιλικής, καθώς όταν ξέσπασε το δυνατό μπουρίνι προσπάθησε να βγάλει την βάρκα του από την θάλασσα.

Το μικρό σκάφος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αγκυροβολημένο στην περιοχή της Λιμνοπούλας. Στην προσπάθειά του ο νεαρός να το βγάλει στη στεριά για να μην υποστεί ζημιές από τον δυνατό κυματισμό, παρασύρθηκε και ο ίδιος και από τότε αγνοείται.

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου έχει σπεύσει με τα πλωτά σκάφη του στην περιοχή και κάνει έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.