Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Βρήκε τη λύση για τις… υποδομές η Πρύτανης: «το Αγρίνιο έχει… χρήματα »

Βρήκε τη λύση για τις… υποδομές η Πρύτανης: «το Αγρίνιο έχει… χρήματα »

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επισκέφθηκε τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου και του Μεσολογγίου. Συνοδευόταν από την Πρύτανη Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου και τους υποψήφιους (πλέον) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου.

Στο Αγρίνιο οι εν λόγω παράγοντες συμμετείχαν σε συνάντηση με καθηγητές των τμημάτων με την κουβέντα να πηγαίνει στα διάφορα τρέχοντα ακαδημαϊκά ζητήματα και στα σχέδια του Υπουργείου για το μέλλον.

Λόγος έγινε επιδερμικά και για τις υποδομές με τους ομιλητές να συμφωνούν στην άποψη πως το Μεσολόγγι υπερτερεί του Αγρινίου σε αυτόν τον τομέα. Η πρύτανης ανέφερε εξάλλου τις αδυναμίες του Αγρινίου στις υποδομές και την φοιτητική μέριμνα (στέγαση-σίτιση) και αναρωτήθηκε «αν θα μπορούσε και η τοπική κοινωνία να συνδράμει» μιας και «το Αγρίνιο έχει… χρήματα ». Ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε πάντως πως «το κράτος θα μεριμνήσει για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για υποδομές στην πόλη».

Αυτές οι γενικολογίες ειπώθηκαν και παραμένει απορίας άξιον γιατί υπουργός και πρύτανης δεν άδραξαν την ευκαιρία για μια συνάντηση με τη δημοτική αρχή ώστε να τεθούν επί τάπητος και στα σοβαρά τα ζητήματα μέριμνας και υποδομών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

  Υπέρτατο ρεζιλικι. Το Αγρινιο αντι για έδρα αυτονόμου ΑΕΙ. Υποτελης της Πατρας και Μεσ/γγιου. Ξεφτιλαααα. Δημαρχος βουλευτες και λοιποι παράγοντες άφαντοι.

 2. Ανώνυμος

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

 3. Ανώνυμος

  Ξύρισε το μουστάκι ρε αχρηστε, όποια πόλη γουστάρεις κάνεις ΑΕΙ ξεφτίλα ε ξεφτίλα.

 4. Κων/να

  Χρόνια τώρα, ‘θα,…. θα….. θα….. θα….. θα…. θα….. θα…….’ .

 5. Πετρος

  Ήρθε η ώρα να μεταφερθούν τα τμήματα στο Θέρμο! Την μόνη πόλη με σταθερή ανάπτυξη στον νομό!

 6. Ανώνυμος

  ΑΝΩΝΥΜΕ 5.21 ΜΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΒΓΑΛΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ. ΒΛΑΚΑ.

 7. πητερ στρομ

  στο Αγρίνιο Τει για κουλοφτιαγμένα αμάξια, πρατινα και πρετζα τώρα! να αναδείξουμε τον πολιτισμό που μας αξίζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.