Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Warriors: δεν είναι λύση να κλείνει η κερκίδα

Warriors: δεν είναι λύση να κλείνει η κερκίδα

Mετά τη συνέλευση τους οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Warriors- Θύρα 6 εξέδωσαν ανακοίνωση επικρίνοντας την απόφαση της ΠΑΕ να κλείσει το πέταλο.

gate6n

Mετά τη συνέλευση τους οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού  Warriors- Θύρα 6 εξέδωσαν ανακοίνωση επικρίνοντας την απόφαση της ΠΑΕ να κλείσει το πέταλο.  μεμονωμένο και ατυχές συμβάν χαρακτηρίζουν τη ρίψη κροτίδας από οπαδό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και υποστηρίζουν πως «ούτε η λύση είναι να κλείνει η κερκίδα ανάλογα με τις ορέξεις της διοίκησης κάθε φορά». «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε καμιά διοίκηση να φθείρει το όνομα της ΘΥΡΑΣ 6. Μας έχει πολεμήσει κατά καιρούς με πολλούς τρόπους που βιώνουμε καθημερινά» υποστηρίζουν. «Επειδή το γήπεδο πρέπει να θυμίζει έδρα και όχι βουβό τοπίο όπως πριν 2 χρόνια εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα!» σημειώνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:      

Ένα μεμονωμένο και ατυχές συμβάν το οποίο και καταδικάζουμε δεν μπορεί να στιγματίσει το σύνολο των οργανωμένων που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα. Ούτε η λύση είναι να κλείνει η κερκίδα ανάλογα με τις ορέξεις της διοίκησης κάθε φορά. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε καμιά διοίκηση να φθείρει το όνομα της ΘΥΡΑΣ 6. Μας έχει πολεμήσει κατά καιρούς με πολλούς τρόπους που βιώνουμε καθημερινά. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι ο κόσμος του και δεν πρόκειται να τον στερηθεί ποτέ η ομάδα. Είτε εντός είτε εκτός. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας αλλά καταδικάζουμε και όλα τα ψέματα και τον πόλεμο που δεχόμαστε. Να τονιστεί ότι αυτό το μεμονωμένο γεγονός έγινε μέσα στην κερκίδα και δεν πετάχτηκε ΤΙΠΟΤΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή το γήπεδο πρέπει να θυμίζει έδρα και όχι βουβό τοπίο όπως πριν 2 χρόνια εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα! Επίσης καλό θα ήταν το ίδιο να κάνουνε και αυτοί που μόνο να γιουχάρουνε και να γκρινιάζουνε ξέρουνε, να φωνάζουνε για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ήταν είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα γιατί είναι ΙΔΕΑ!

Υ.Γ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.