Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Warriors: ευχαριστούμε τους οπαδούς του Απόλλωνα

IMG_4014Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Warriors-Θύρα 6 σχολιάζουν με την ακόλουθη ανακοίνωση τον αγώνα της Ριζούπολης αλλά και τις ανακοινώσεις του Απόλλωνα.

 

8η Αγωνιστική: Απόλλων Αθηνών-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό η ομάδα μας ατύχησε μένοντας πίσω στο σκορ από αυτογκολ, όμως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας δεν πτοήθηκε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με το ομολογουμένως εντυπωσιακό γκολ του Μελισσά. Έτσι καταφέραμε να αποσπάσουμε έναν ακόμη πολύτιμο πόντο στη φετινή μάχη που δίνουμε, σε έναν αγώνα που με λίγη παραπάνω τύχη ίσως να φεύγαμε και με το διπλό. 

Συγχαρητήρια σε όλο το λαό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας που βρέθηκε στη Ριζούπολη (600-700 άτομα), τόσο από το Αγρίνιο όσο και από την Αθήνα & άλλα μέρη αφού στους δύσκολους καιρούς που περνάμε μπόρεσε να είναι εκεί & να στηρίξει την ομάδα της καρδιάς μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Από εκεί και ύστερα προκαλεί προβληματισμό, αν μη τι άλλο, η στάση της αντίπαλης ΠΑΕ. Σε έναν αγώνα που δεν έγινε το παραμικρό (με τους οργανωμένους οπαδούς των δυο ομάδων να τα λένε φιλικά πριν & μετά τον αγώνα)  δεν έχουν λόγο ύπαρξης τέτοιες ανακοινώσεις, αφού θεωρούμε πως με τέτοιου είδους δηλώσεις δυναμιτίζεται άνευ λόγου η ατμόσφαιρα και στρώνεται ο δρόμος για τη βία χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος. Εμείς από τη μεριά μας δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του Απόλλωνα για όσα έκαναν για εμάς & επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο ματς του Β’ γύρου στο Αγρίνιο αν & η πολιτική της παε Παναιτωλικός σε αυτό το θέμα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για κάτι τέτοιο.

Υ.Γ1: Μετακινήσεις για όλους- Μετακινήσεις παντού

Υ.Γ2: Η αλληλεγγύη μας στον οπαδό του Απόλλωνα που διώκεται επειδή άναψε ένα καπνογόνο είναι δεδομένη. Τα καπνογόνα στα γήπεδα θεωρούνται εγκληματική ή έστω αξιόποινη ενέργεια, στις προεκλογικές ομιλίες μοιράζονται δωρεάν.. Άμεση κατάργηση του αθλητικού τρομονόμου. Λευτεριά στους Οπαδούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.