Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Warriors: να μην χάνονται άδικα άνθρωποι στους δρόμους

157525_n2O Σύνδεσμος Οργανωμένων του Παναιτωλικού Warriors-Θύρα 6 έδωσε  δυναμικό παρόν στην Τούμπα. Σε σχόλιο του αναφέρεται στην απόδοση της ομάδας. Αναφέρει εξάλλου πως τα μέλη του σταμάτησαν στα Μάλγαρα στο σημείο που πριν λίγες μέρες έχασαν τη ζωή τους δύο νέες συντοπίτισές μας και σεβόμενα τη μνήμη τους κατέθεσαν λίγα λουλούδια στο συγκεκριμένο σημείο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο κατά το ημίχρονο του αγώνα αντιπροσωπεία μελών του συνδέσμου κατέθεσε ξανά λουλούδια στο σχετικό μνημείο που υπάρχει στο γήπεδο της Τούμπας για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών. Το σχόλιο έχει ως εξής:

19η Αγωνιστική: Π.α.ο.κ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα για τη νέα χρονιά μπορεί να μην κερδίσαμε, όμως τουλάχιστο είδαμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα της ομάδας από αυτή των εκτός έδρας του Ά γύρου.Δίπλα στην ομάδα μας βρέθηκαν περίπου 150-200 άτομα κυρίως από το Αγρίνιο αλλά και από τις γύρω της Θεσ/νίκης περιοχές. Στα του αγώνα τώρα από μια αμυντική αδράνεια ο Παοκ πήρε μια νίκη σε έναν αγώνα που ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας άξιζε πολλά περισσότερα, αλλά η αστοχία και οι διαιτητικές αποφάσεις δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και επειδή πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι σταματήσαμε στα Μάλγαρα στο σημείο που πριν λίγες μέρες έχασαν τη ζωή τους δύο νέες συντοπίτισές μας και σεβόμενοι τη μνήμη τους θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να καταθέσουμε λίγα λουλούδια στο συγκεκριμένο σημείο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο κατά το ημίχρονο του αγώνα αντιπροσωπεία μελών του συνδέσμου μας κατέθεσε ξανά λουλούδια στο σχετικό μνημείο που υπάρχει στο γήπεδο της Τούμπας για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών, ας σταματήσουν επιτέλους να χάνονται άδικα άνθρωποι στους δρόμους.

άνθρωποι στους δρόμους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.