Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Warriors: «Ήρθε η στιγμή ο λαός του Παναιτωλικού να ξαναπαίξει μπάλα.Φέτος πάμε πόλεμο…”

warriors

«Ήρθε η στιγμή ο λαός του Παναιτωλικού να ξαναπαίξει μπάλα. Φέτος πάμε πόλεμο, θα στηρίξουμε τον Τίτορμο ενάντια σε όλους και σε όλα με όλη μας την δύναμη, είναι καθήκον όλων μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση του συνδέσμου Οργανωμένων του Παναιτωλικού Θύρα 6- Warriors.
Kάνει γνωστό πως ο σύνδεσμος  στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη  θα είναι ανοιχτός κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 19:30 με 21:00 για συνδρομές και την προπώληση των εισιτηρίων Διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

“Ο χρόνος είναι τώρα και ο τόπος είναι εδώ…”

Η Θύρα 6 πιο δυνατή από ποτέ. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στην ιστορία μας. Δυνατή Θύρα 6 σημαίνει δυνατός Παναιτωλικός.

Η περσινή παρουσία ήταν μόνο η αρχή, ήρθε η στιγμή ο λαός του Παναιτωλικού να ξαναπαίξει μπάλα. Φέτος πάμε πόλεμο, θα στηρίξουμε τον Τίτορμο ενάντια σε όλους και σε όλα με όλη μας την δύναμη, είναι καθήκον όλων μας.
Όλοι μέλη του ρυθμού, της φωνής, των ταξιδιών και της τρέλας. Όλοι μαζί ενωμένοι, να ενώσουμε τις φωνές μας να σηκώσουμε τον Τίτορμο πιο ψηλά ΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.

Ο νέος μας Σύνδεσμος, το διώροφο κάστρο μας στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη, θα ειναι ανοιχτός κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 19:30 με 21:00 για συνδρομές και την προπώληση των εισιτηρίων Διαρκείας.

Τιμή Εισ. Διαρκείας: 60€ + 30€ (Ετήσια Συνδρομή).
Απλή Ετήσια Συνδρομή: 30€

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ζαβός

    Τι πόλεμο θα κάνετε ρε παιδιά;Θα φωνάξετε πολύ δυνατά για μια ΠΑΕ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.