Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Welcome to Marpessa hotel & spa: Το πολύτιμο αγαθό της υψηλής φιλοξενίας

Welcome to Marpessa hotel & spa: Το πολύτιμο αγαθό της υψηλής φιλοξενίας

Στην Αιτωλοακαρνανία όπου η ακαταμάχητη ομορφιά της φύσης συμβαδίζει με την διαχρονική γοητεία και τα θαυμαστά επιτεύγματα της αρχαιότητας, το Marpessa hotel & Spa προσφέρει μια νέα εμπειρία διαμονής, με διακριτική πολυτέλεια, άνεση και παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, στοιχεία που το αναδεικνύουν ως ένα ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή.

Το Marpessa (Μάρπησσα, η Αιτωλή πριγκίπισσα) συμπληρώνει σε λίγο 7 χρόνια λειτουργίας.

Είναι μέλος των Historic Hotels of Europe και έχει κατακτήσει πολλά βραβεία και πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Έχει εξασφαλίσει όλα τα πιστοποιητικά υγιεινής που επιβάλλονται σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

Σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης αισθητικής, 17 διεθνούς κλάσης δωμάτια και σουίτες, δύο υψηλής γαστρονομίας εστιατόρια που σερβίρουν αυθεντικά, μεσογειακά πιάτα και ένα κέντρο ευεξίας, πραγματικό έργο τέχνης που διαθέτει Jacuzzi, hammam, γυμναστήριο και δύο καμπίνες θεραπειών, έχουν φτιαχτεί ώστε να χαλαρώνουν το μυαλό και να αιχμαλωτίζουν την αίσθηση της ευζωίας.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του “9 Limnes Hammam & Spa”, συνυφασμένες με το επίπεδο ποιότητας που συναντά κανείς σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας διαμονής στο ξενοδοχείο Marpessa και της απόδρασης σας στην πόλη του Αγρινίου.

Spa bachelorette party

Marpessa Smart Luxury Hotel

+30 26410 47500 F: +30 26410 47552

Email: welcome@marpessa.gr

URL: http://www.marpessa.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.