Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Xάλκινο μετάλλιο για τον Κώστα Τουσέ της ΓΕΑ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Xάλκινο μετάλλιο για τον Κώστα Τουσέ της ΓΕΑ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Ο ταλαντούχος αθλητής Στίβου της ΓΕΑ Κώστας Τουσέ, συνεχίζοντας τις επιτυχίες του στα Πρωταθλήματα Στίβου, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα των Κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων που έγινε πρόσφατα στο Σχηματάρι Βοιωτίας και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Βαλκανικές Χώρες. Ο αθλητής της ΓΕΑ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα αγώνισμα του δρόμου 3.000 μ. Με την επιτυχία του αυτή έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, στις Κατηγορίες Νέων και Εφήβων, στα αγωνίσματα των 5.000μ και 3.000μ.

< ?xml:namespace prefix = v />< ?xml:namespace prefix = w />Ο αθλητής Κώστας Τουσέ προέρχεται από οικογένεια μεταναστών που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχής μας, πριν από 10 χρόνια, και έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Έχει φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο του Παναιτωλίου και σήμερα είναι μαθητής στο 2ο ΤΕΕ Αγρινίου.

Προπονητής του είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μπάμπης Ποσονίδης, και πιστεύει ότι o Τουσέ είναι ένα ταλέντο του Στίβου και θα εξελιχθεί και θα τιμήσει τα ελληνικά χρώματα..< ?xml:namespace prefix = o />

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή για τις συνεχείς επιτυχίες του και στον προπονητή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.