Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Xθες στο Αγρίνιο, αύριο στο Μεσολόγγι ο Β. Χατζηλάμπρου

Xθες στο Αγρίνιο, αύριο στο Μεσολόγγι ο Β. Χατζηλάμπρου

IMG_9880Το Μεσολόγγι θα επισκεφθεί αύριο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, όπου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα και κλιμάκιο της παράταξης θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιοδείας των κκ.Β. Χατζηλάμπρου και Κ. Κούστα είναι: 07:30 στη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, 08:00 στις υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου, 08:30 στο IKA, 09:30 στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, 10:15  σε εργοτάξιο Δήμου Μεσολογγίου και  11:00 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στις 12:30 μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, στο Αγρίνιο περιόδευσε χθες, Τρίτη 8 Απριλίου, κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου. Από νωρίς το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης πραγματοποίησε συναντήθηκε και συνομίλησε με υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών που υπάγονται στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο Δήμο Αγρινίου και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αναλυτικά, ο Β. Χατζηλάμπρου βρέθηκε με εργαζόμενους στην πρώην ΔΕΒ, στο τμήμα Συγκοινωνιών, στα γραφεία του ΙΚΑ Αγρινίου, στις δημοτικές και περιφερειακές υπηρεσίες, στον ΟΑΕΔ, στο Δημαρχείο Αγρινίου και στη ΔΕΥΑ Αγρινίου. Το μεσημέρι επισκέφθηκε καφενείο της περιοχής του παλιού νοσοκομείου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα αλλά και για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας. Τέλος, το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της περιοχής μας.

IMG_9908

IMG_9901

IMG_9880

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.