Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Xτύπησαν βάναυσα στο Αγρίνιο νεαρό ζευγάρι μπροστά στα παιδιά τους…

Xτύπησαν βάναυσα στο Αγρίνιο νεαρό ζευγάρι μπροστά στα παιδιά τους…

Η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς έχουν εθιστεί πολλοί και διάφοροι στο να διαφημίζουν την ωμή βία με την οποία ζουν, με την ανοχή των πολλών και τις αρχές διστακτικές και φοβισμένες να κάνουν το χρέος τους. Νεαρό ζευγάρι βίωσε έναν εφιάλτη το πρωί της Κυριακής γύρω στις 7.30 στα χέρια δυο νταήδων που τους επιτέθηκαν με πρωτοφανές μίσος μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών τους, ενός μικρού παιδιών 4 ετών και ενός βρέφους! Αιτία; Νόμιζαν ότι ήταν αυτοί που έκαναν έναν επικίνδυνο ελιγμό μπροστά στο αυτοκίνητό τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, όλα έγιναν αστραπιαία και για κακή τύχη του νεαρού ζευγαριού που έφευγε από Αγρίνιο με κατεύθυνση την Αθήνα, ο δρόμος ήταν έρημος. Οι δύο άνδρες που αναζητούνται ακόμη από την αστυνομία(…) κατευθυνόταν προς το Αγρίνιο, ίσως από νυχτερινή διασκέδαση, όταν  είδαν ένα όχημα να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο δικό τους ρεύμα και να τους αποφεύγει με έναν επικίνδυνο ελιγμό. Ήταν όχημα που προηγουμένως είχε προσπεράσει και το αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού, αλλά που οι εν λόγω δύο δεν ήταν σε θέση, προφανώς, να αντιληφθούν. Έτσι νόμισαν ότι τη «μαγκιά» τους την έκανε το αυτοκίνητο του ζευγαριού και κάνοντας αναστροφή το ακολούθησαν. Το ακινητοποίησαν με επικίνδυνους ελιγμούς και σε έξαλλη κατάσταση μέσα στον έρημο δρόμο επιτέθηκαν στους ανθρώπους μπροστά στα παιδιά τους. «Δεν θα πάτε ζωντανοί στην Αθήνα» έλεγαν με αλλοιωμένες φωνές σε σημείο που το ζευγάρι κατέθεσε ότι αρχικά νόμιζε πως ίσως να ήταν ξένοι, αλλά μάλλον η αλλοίωση οφειλόταν στην όλη κατάσταση που περιγράφεται ως «εκτός εαυτού»Γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα του άτυχου άντρα και τσιγάρα σβησμένα στα χέρια του(!)ενώ τον κρατούσαν δεμένο στη ζώνη του, ήταν ότι έβλεπαν από το πίσω κάθισμα τα δυο τρομαγμένα παιδιά. Ακόμη και η γυναίκα όταν προσπάθησε να βγάλει τα γυαλιά του άντρα της δέχτηκε επίθεση και χτυπήματα. Το μαρτύριο των δυο νέων σταμάτησε όταν ο ένας από τους δύο -μέσα στη θολούρα του προφανώς-άκουσε το βρέφος να φωνάζει και ίσως κατάλαβε ότι δύσκολα θα έκανε τον ελιγμό που τον εξόργισε ένα αυτοκίνητο με τέτοιους επιβάτες. Αποφάσισαν να φύγουν αλλά και πάλι χτύπησαν με μανία τον άτυχο άντρα πριν κάνουν αναστροφή και με επίδειξη ξαναγυρίσουν προς το Αγρίνιο.

Σε κατάσταση σοκ το νεαρό ζευγάρι πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση καταθέτοντας ότι θυμάται λεπτομέρειες και πρόσωπα. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα όπου τους είπαν ότι η αστυνομία θα επιλαμβάνονταν έτσι κι αλλιώς καθώς έπρεπε να την ειδοποιήσουν. Η αστυνομία έχει ήδη την πινακίδα του αυτοκινήτου και άρα και σε ποιον ανήκει και διενεργεί έρευνα για να γίνει αναγνώριση παρότι το ζευγάρι ήδη θα βρίσκεται στον προορισμό του.

Εν αναμονή λοιπόν της επέμβασης των αρχών για την απόδοση δικαιοσύνης. Δεν είναι και λίγες οι φορές που τέτοιες περιπτώσεις απέβησαν σε βάρος των θυμάτων καθώς οι δράστες δεν αποδέχονται ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Βλέπετε η ανομία δεν παράγει ελευθερία αλλά την ασυδοσία των πιο δυνατών και έξαλλων και όσων δεν έχουν δισταγμό να χτυπάνε ακόμα και οικογενειάρχες μπροστά στα παιδιά τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.