Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Xαμός στο συνδυασμό του δημάρχου Αγρινίου

Xαμός στο συνδυασμό του δημάρχου Αγρινίου

«Βιαστήκατε για πρωταπριλιάτικο αστείο;», ήταν το ερώτημα αναγνώστη στο agrinionews.gr αναφορικά με την είδηση που μεταδόθηκε χθες για τις διεργασίες που οδηγούν σε σύμπραξη των συνδυασμών του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και του Νίκου Καζαντζή.

Οι δύο άνδρες υπήρξαν στενοί συνεργάτες και στελέχη του ίδιου πολιτικού χώρου (ΝΔ) και υπό άλλες συνθήκες ή επανένωση δεν θα προκαλούσε έκπληξη. Καθώς όμως υπήρξε μια τετραετία σφοδρής πολεμικής οι σημερινές διεργασίες προκαλούν έκπληξη στους μη μυημένους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Οι γνώστες ωστόσο των παρασκηνίων παρακολούθησαν τη βήμα-βήμα προσέγγιση των δύο επικεφαλής και δεν αιφνιδιάστηκαν.

Ωστόσο η διαδικασία δεν είναι ανέφελη στο εσωτερικό του συνδυασμού του Γιώργου Παπαναστασίου. Πολλοί σύμβουλοι εξέφρασαν αντιρρήσεις και ενστάσεις ενώ Γκρίζης, Μελιάδης και Καλαμπαλίκης φέρονται να αρνήθηκαν να υπογράψουν το σχετικό κείμενο. Και η δική τους διαφοροποίηση δεν εκπλήσσει καθώς έχουν αποστασιοποιηθεί από τις επιλογές του δημάρχου κατά τη δεύτερη θητεία του.

Οι αντιρρήσεις που εκφράζονται πάντως έχουν να κάνουν και με το γεγονός πως  η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον δήμαρχο και δεν προηγήθηκε εσωπαραταξιακός διάλογος. Μέσα στην ημέρα πάντως αναμένεται το ζήτημα να κλείσει…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Βάλτε παλιούς διαλόγους γκριζη εναντίον Καζαντζή να γελάσουμε

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  να δω ποιος θα παραιτηθει τωρα απο τον Παπαναστασιου.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ;

 3. ο πρωην

  Έγινε πολύτεκνη η παράταξη του Δημάρχου…σωστά Κε Γκρίζη? Κε φιλόδοξε Γκρίζη?

 4. Όχι άλλο Ροδίτη, Πάριο και Αλεξίου

  SOSτε τον Akis.
  Υποφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.