Με τον δικό τους συγκινητικό τρόπο είπαν «αντίο» στον 16χρονο που έχασε τη ζωή του στο σπίτι του στο Μαγικό της Ξάνθης, μαθητές σχολείων της περιοχής.
Όπως μετέδωσε το xanthinea.gr, σε διάφορες σχολικές μονάδες οι μαθητές αποφάσισαν να σχηματίζουν το όνομα του αδικοχαμένου νέου με τις τσάντες τους στις αυλές ή να γράψουν κάποιο συλληπτήριο μήνυμα εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη θλίψη και την οδύνη τους, καθώς και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του 16χρονου.
Μεταξύ άλλων, οι μαθητές από το Πρότυπο ΕΠΑΛ Ξάνθης αφιέρωσαν τον αγώνα μπάσκετ που έδωσαν απέναντι στο Μουσικό Σχολείο στον 16χρονο.
Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 16χρονου από διαρροή αερίου, αυτός ήταν ασφυκτικός και προήλθε από έλλειψη οξυγόνου.